• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404021006790
  • خبرنگار : 50604

از چوبه دار تا آزادی؛ قصاصی که به حرمت حضرت معصومه (س) به آزادی تبدیل شد

از چوبه دار تا آزادی؛ قصاصی که به حرمت حضرت معصومه (س)  به آزادی تبدیل شد

ایسنا/گلستان مدیرکل زندان‌های استان گلستان از بخشش یک محکوم به قصاص پس از ۱۳ سال حبس خبر داد؛ این گذشت بزرگوارانه از سوی اولیای دم در روز ولادت حضرت معصومه(س) و با نیت هدیه‌ای معنوی به روح دختر از دست‌رفته‌شان صورت گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان گلستان، یک زندانی که به دلیل قتل در جریان یک اتفاق ناخواسته به قصاص محکوم شده بود، پس از ۱۳ سال تحمل حبس، با گذشت اولیای دم از قصاص رهایی یافت.

غلامرضا سرلک، مدیرکل زندان‌های استان گلستان با اعلام این خبر گفت: این فرد در زمان وقوع حادثه ۲۹ سال داشت و به‌دنبال یک درگیری ناخواسته که منجر به جان‌ باختن دختری از یک خانواده شد، بازداشت و به قصاص محکوم شد.

به گفته سرلک، در طول این ۱۳ سال خانواده مقتول بر اجرای حکم اصرار داشته و تلاش‌های متعدد برای کسب رضایت، بی نتیجه بود.

وی افزود: اعضای شورای حل اختلاف و مسئولان زندان گنبد، طی این سال‌ها بیش از چهار نوبت جلسات صلح و سازش با حضور خانواده مقتول برگزار کردند، اما اولیای دم همواره بر اجرای حکم تأکید داشتند.

اما سرانجام در صبح روز اجرای حکم، ورق برگشت و خانواده مقتول به احترام روز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمانی آن با روز ملی دختران، تصمیم گرفتند از حق شرعی و قانونی خود بگذرند و این بخشش را به روح دختر از دست‌رفته‌شان تقدیم کنند.

مدیرکل زندان‌های گلستان این اقدام را جلوه‌ای درخشان از گذشت و معنویت دانست و تصریح کرد: بخشش اولیای دم در چنین روزی، نه‌تنها باعث نجات یک انسان شد، بلکه الگویی انسانی از سیره اهل بیت(ع) برای جامعه به‌ویژه در فرهنگ صلح و گذشت به جا گذاشت.

سرلک در پایان از تلاش‌های مستمر شورای حل اختلاف، واحد مددکاری زندان و نیز همراهی بزرگان و معتمدین در این مسیر قدردانی کرد و افزود: امیدواریم با ترویج فرهنگ صلح و سازش، شاهد کاهش خشونت و افزایش آرامش در جامعه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha