• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404021007268
  • خبرنگار : 50022

رئیس دانشگاه خوارزمی:

هوش مصنوعی می‌تواند هزینه‌های آموزش را به شدت کاهش دهد

هوش مصنوعی می‌تواند هزینه‌های آموزش را به شدت کاهش دهد

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه هوش مصنوعی باعث حذف بعد زمان و مکان در یادگیری می‌شود؛ گفت: با این فناوری، یادگیرنده می‌تواند از اساتید سراسر جهان و تمام منابعی که در جهان وجود دارد برای آموزش بهره‌مند شود.

به گزارش ایسنا، بیژن عبدالهی روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد؛ با بیان اینکه چهار همایش قبلی در سایر دانشگاه‌های کشور برگزار شده است؛ گفت: این همایش با حمایت انجمن فناوری آموزشی ایران و به میزبانی گروه تکنولوژی آموزشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی، ۱۷ اردیبهشت ماه در سالن غدیر برگزار می‌شود.

عبدالهی تصریح کرد: محورهایی که برای این همایش در نظر گرفته شده شامل موضوعاتی چون طراحی محیط‌های یادگیری و هوش مصنوعی، رویکردها، نظریه‌ها و مدل‌های آموزش، یادگیری و تدریس مبتنی بر هوش مصنوعی، طراحی و تولید محتوای آموزشی و هوش مصنوعی، هوشمندی، فرهنگ و تغییر و علم داده و هوش مصنوعی است.

وی خاطرنشان کرد: مباحث مربوط به این محورها در سه بخش ارائه مقاله، پنل‌های تخصصی و تشکیل کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه خوارزمی در ادامه با بیان اینکه هوش مصنوعی باعث حذف بعد زمان و مکان در یادگیری می‌شود؛ گفت: با این فناوری، یادگیرنده می‌تواند از اساتید سراسر جهان و تمام منابعی که در جهان وجود دارد برای آموزش بهره‌مند شود. این می‌تواند دانشجویان را از مهاجرت به خارج از کشور برای کسب علم بی نیاز کرده و هزینه‌های آموزش را به شدت کاهش دهد.

وی با بیان اینکه در علوم تربیتی بر شخصی بودن آموزش متناسب با شرایط هر فرد تأکید شده است؛ گفت: هوش مصنوعی به عملی شدن این موضوع کمک می‌کند تا هر شخص بدون محدودیت زمان و مکان و براساس توانایی شخصی از آموزش‌های لازم برخوردار شود.

نسرین محمدحسنی، دبیر علمی همایش هوش مصنوعی و طراحی محیط یادگیری هم در این نشست با اشاره به ارسال ۲۱۰ مقاله به دبیرخانه همایش، گفت: پس از داوری مقالات ارسالی، تعداد ۱۰۰ مقاله برای ارائه در پنل‌های تخصصی و پوستر پذیرفته شد.

محمد زره ساز رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی هم در این نشست گفت: گروه‌ علوم تربیتی دانشکده روانشناسی دانشگاه خوارزمی در رتبه‌بندی تایمز رتبه اول کشور را کسب کرده‌ است. همچنین گروه‌های روانشناسی در رتبه چهارم ملی قرار دارند. این همایش به همت گروه تکنولوژی آموزشی، یکی از گروه‌های پیشگام ما سازماندهی شده است.

زره‌ساز با اشاره به فیلم سینمایی «ماشین زمان» (۲۰۰۲) گفت: جالب است که این فیلم به نوعی ظهور چت‌بات‌هایی مثل ChatGPT را پیش‌بینی کرده بود. این نشان می‌دهد تحولات فعلی ناگهانی نیست اما نگرانی‌هایی مانند جایگزینی کامل انسان با ماشین، تحلیلی غیرعلمی و نادرست است و متخصصان در این خصوص باید با هم همفکری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha