• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021007503
  • خبرنگار : 71457

گمانه زنی صهیونیست‌ها از عمدی بودن آتش سوزی‌های گسترده در اراضی اشغالی

گمانه زنی صهیونیست‌ها از عمدی بودن آتش سوزی‌های گسترده در اراضی اشغالی

یک رسانه صهیونیست اعلام کرد، آتش‌سوزی‌های صورت گرفته در اراضی اشغالی عمدی هستند و اتفاقی نبوده‌اند.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد آتش سوزی‌های صورت گرفته در چندین منطقه در اراضی اشغالی عمدی بوده و اتفاقی نبوده است. پلیس رژیم صهیونیستی نیز یک مظنون را در ارتباط با این آتش سوزی‌ها در قدس اشغالی بازداشت کرده است.

در همین حال، معاون فرمانده اطفاء حریق در منطقه قدس اشغالی اعلام کرد: گزارش‌هایی از آتش سوزی‌های جدید به دست ما رسیده است که به نظر می‌رسد ناشی از آتش سوزی عمدی است.

در همین راستا، منابع عبری اعلام کردند که حرکت قطارها در منطقه اشدود به دلیل نزدیک بودن آتش سوزی‌ها به ریل‌های قطار متوقف شده است. 

بیمارستان هداسا عین کارم نیز بیمارانی را که نیازمند بستری شدن در این بیمارستان نیستند، خارج می‌کند. 

وضعیتی از ترس و دلهره میان شهرک نشینان صهیونیست در پی آتش سوزی در شهرک صهیونیست‌نشین میفو حورون و منطقه کندا بارک ایجاد شده است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که آتش‌ها به پایگاه‌های نظامیان صهیونیست در نزدیکی قدس اشغالی نزدیک می‌شود. 

سایت عبری واللا نیز گزارش داد: در زمانی که آتش‌ها در اراضی اشغالی شعله ور شده است، یائیر، پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به دستگاه شاباک حمله کرده و آن را مسئول آتش سوزی‌ها دانسته است.

مسئولان اطفای حریق اراضی اشغالی می‌گویند که آتش سوزی‌ها در ۱۰ هزار دونم در کوه‌های قدس اشغالی به وقوع پیوسته است.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت آتش‌نشانی این رژیم به دلیل آتش‌سوزی‌ها از قدس اشغالی تا تل‌آویو سطح آماده‌باش را به بالاترین درجه برد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت آتش‌نشانی این رژیم به دلیل ادامه آتش‌سوزی‌ها در قدس اشغالی سطح آماده‌باش را به بالاترین درجه برد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد این رژیم از قبرس، یونان، کروواسی و ایتالیا درخواست هواپیماهای اطفای حریق کرد.

سازمان آتش‌نشانی رژیم صهیونیستی وضعیت اضطراری اعلام کرده و دستور آماده‌باش برای تمام تیم‌های آتش‌نشانی در سرتاسر قدس اشغالی صادر شده است.

امروز (چهارشنبه) آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای در ارتفاعات قدس رخ داد و گزارش‌ها حاکی از آتش گرفتن چندین خودرو در خیابان ۱ مرکزی و فرار راننده‌ها است.

براساس داده‌ها آتش‌سوزی‌ها به سرعت به سمت مناطق مسکونی و جاده‌های اصلی کشیده شده است.

تیم‌های آتش‌نشانی رژیم صهیونیستی تا ظهر امروز به مقابله با آتش‌سوزی‌های گسترده در ۶ مکان مختلف در منطقه جبال قدس به ویژه در اطراف شهرک «واحه السلام» پرداختند.

۶۷ تیم آتش‌نشانی، ۱۱ هواپیما، چهار بالگرد و خودروهای سنگین آتش‌نشانی در عملیات اطفای حریق مشارکت دارند. خیابان‌های اصلی از جمله خیابان۳ و خیابان۲۴۲ بسته شده‌اند.


مقامات اسرائیلی از ساکنان خواسته‌اند به دستورات نیروهای امنیتی عمل کرده و از مناطق خطر دور شوند.

اراضی اشغالی شاهد افزایش چشمگیر دمای هوا است.

وزارت حفاظت از محیط زیست و وزارت بهداشت هشدار دادند امروز چهارشنبه از بعد از ظهر، به دلیل غلظت بالای ذرات قابل استنشاق، انتظار می‌رود آلودگی هوا از زیاد تا بسیار زیاد در سراسر اسرائیل ثبت شود. انتظار می‌رود کیفیت هوا در ساعات شب بهبود یابد.

وزارت بهداشت به گروه‌های آسیب‌پذیر مانند بیماران قلبی عروقی و تنفسی، سالمندان، زنان باردار و کودکان توصیه کرد از فعالیت فیزیکی شدید در فضای باز خودداری کنند. همچنین به عموم مردم توصیه شد فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز را کاهش دهند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت ۱۲ نفر بر اثر آتش‌سوزی‌های قدس دچار حالت خفگی شدند.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش دستور داد تا برای کمک به تیم‌های آتش‌نشانی جهت مهار آتش‌سوزی‌ها در جبال قدس تلاش کنند. ما شاهد فراخوان هواپیماهای نیروی هوایی برای کمک به خاموش کردن آتش‌سوزی‌های دامنه‌دار در کوه‌های قدس هستیم.

وی گفت: ما در وضعیت اضطراری هستیم و باید تمام تلاش‌های ممکن برای مهار آتش‌سوزی‌ها صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha