مریم پورسرتیپ امروز یازدهم اردیبهشتماه، اظهار کرد: جشنوارههای مد و لباس محلی به دلیل ارتباط مستقیم با هویت فرهنگی و دینی هر منطقه میتوانند پیامهای مهمی درباره حجاب و عفاف منتقل کنند.
وی لباسهای محلی زاگرس را بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی این مناطق دانست و افزود: جشنواره ملی مد و لباس زاگرس میتواند باعث حفظ و معرفی هویت این مناطق به نسل جدید شود.
معاون سیاسی فرمانداری خرمآباد بیان کرد: با توجه به طراحی متناسب با فرهنگ بومی، محلی و رعایت اصول حجاب در اینگونه لباسها، بستری برای معرفی پوشش اسلامی بارنگهای شاد و جذاب هستند.
پورسرتیپ ادامه داد: یکی از مهمترین چالشهای ارتقاء فرهنگ حجاب و عفاف، عدم وجود لباسهایی است که هم متناسب با اصول دینی باشد و هم جذابیت لازم را برای نسل جوان داشته باشد.
وی تصریح کرد: جشنواره مد زاگرس میتواند فرصتی مناسب برای ارتباط بین اقوام مختلف کشور باشد و به تقویت همبستگی و احترام متقابل بین افراد کمک کند.
معاون سیاسی فرمانداری خرمآباد با اشاره به مزیتهای برگزاری این جشنوارهها یادآور شد: از مهمترین مزیتهای جشنوارههای مد و لباس، ایجاد فضایی برای معرفی طراحان محلی است که محصولات خود را با نگاه به فرهنگ و آداب محلی عرضه و باعث تقویت هویت فرهنگی منطقه و ایجاد ارتباط عمیقتری با حجاب و عفاف شده و تأثیر مطلوبی در سلامت اجتماعی- فردی و تغییر نگرش در نوع پوشش جامعه خواهند داشت.
پورسرتیپ با اشاره به نقش مهم انجمنهای مد و لباس در راستای ترویج لباسهای عفیفانه گفت: راهاندازی کمپینها یا کارگاههای آموزشی، جشنوارهها، نمایشگاهها در راستای ارتقاء آگاهی بانوان و ایجاد اعتماد به نفس آنان برای استفاده از پوشش ایرانی اسلامی تلاش ضروری است.
وی اظهار کرد: طرحهای متنوع و خلاقانه سنتی زاگرسنشینان میتواند جذابیت قابلتوجهی داشته باشد و در این میان نقش تبلیغات و رسانه بسیار حائز اهمیت است.
معاون سیاسی فرمانداری خرمآباد خاطرنشان کرد: استفاده زنان موفق و تأثیرگذار در جامعه از پوشاک اصیل ایرانی اسلامی میتواند بهعنوان الگو عملی برای دیگر زنان باشد.
پورسرتیپ با اشاره به نقش دستگاههای اجرایی و نهادهای فرهنگی در حوزه مد و لباس نیز گفت: این دستگاهها نیز از طریق سیاستگذاری، حمایتهای مالی، آموزش و فرهنگسازی میتوانند بستری مناسب برای رشد و توسعه فرهنگ پوشش ایرانی فراهم کنند که این سیاستها شامل تسهیلات مالی، تخفیفهای مالیاتی برای تولیدکنندگان و طراحان لباس ایرانی، حمایت از برندهای داخلی، ایجاد شرایط برای صادرات پوشاک ایرانی برای و حذف قوانین و مقررات دست و پاگیر اداری میتوانند به رشد این صنعت کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه تولید محتوای دلپسند و تأثیرگذار در فضای مجازی نقش مهمی در تغییر نگرشها نسبت به پوشش ایفا میکند، افزود: استفاده از ویدئوها و تصاویر با کیفیت که زیباییهای پوشاک ایرانی و اسلامی را بهخوبی به تصویر بکشد و مزایای آن را برشمارد میتواند تأثیرگذار باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از فرمانداری خرمآباد، جشنواره ملی مد و لباس زاگرس به میزبانی خرمآباد ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات