• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404021107859
  • خبرنگار : 50455

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه:

فضای مجازی، فرصتی برای اصلاح انحرافات جامعه است

فضای مجازی، فرصتی برای اصلاح انحرافات جامعه است

ایسنا/قم عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: فضای مجازی ظرفیت عظیمی است برای برگرداندن انحرافاتی که در جامعه ایجاد شده است. ما باید به فضای مجازی به چشم یک نعمت بزرگ که خداوند به ما عطا کرده است نگاه کنیم و در آن فعال باشیم.

آیت‌الله محمود رجبی، مدیر مؤسسه امام خمینی(ره) و عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، در دیدار با سیدمحمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی که امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات مؤسسه امام خمینی(ره) برگزار شد، بیان کرد: ما در یک میدان جنگی هستیم که غیر از جنبه‌های رسالت دینی، باید دشمن را بشناسیم، آینده‌نگری کنیم و با تمام توان در این عرصه حضور پیدا کنیم.

وی افزود: ما برای دعوت همه عالم به اسلام باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی با این ظرفیت‌ها امکان‌پذیر خواهد بود تا زمینه‌سازی ظهور امام زمان(عج) باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار کرد: فضای مجازی ظرفیت عظیمی است برای برگرداندن انحرافاتی که در جامعه ایجاد شده است. ما باید به فضای مجازی به چشم یک نعمت بزرگ که خداوند به ما عطا کرده است نگاه کنیم و در آن فعال باشیم و شکر این نعمت را به‌جا آوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha