حسینعلی امیری امروز، ۱۲ اردیبهشت در سفر یک روزه خود به شهرستان گراش با اشاره به سابقه خدمت خود بهعنوان رئیس دادگستری استان فارس، شناخت خود را از شهرستان گراش، عمیق و دیرینه بیان کرد و با تجلیل از شخصیتهای برجستهای چون مرحوم شیخ احمد انصاری، خدمات اجتماعی و دینی ایشان را برای استان و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس، منشاء خیر و برکات توصیف کرد و گفت: این مرحوم عالیقدر در تقوا، کم نظیر و مورد اعتماد مراجع معظم تقلید بود که نشان از شأن و منزلت این مرحوم است.
استاندار فارس با بیان اینکه این افراد، نمونههای بارزی از خیران و عالمان گراش هستند، تاکید کرد: مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس، پشتیبانی کمنظیری از جبههها داشتند و مشارکت فعال آنان در تأمین نیازهای هشت سال دفاع مقدس، مثالزدنی است.
امیری یادآور شد: خدمات مردم شهرستان گراش، چه افراد ساکن در این شهرستان و چه کشورهای حوزه خلیج فارس، باعث شد که گراشیها در غیرت دینی، وطندوستی و تدین در سطح ملی، زبانزد شوند.
وی با اشاره به سه اصل بنیادین هستی اعم از نظم، عدالت و عشق که وجود نظام هستی بر این اصول، پایدار است، اظهار کرد: هرگونه توسعه و پیشرفت در نظام هستی در گرو حرکت هماهنگ با قواعد علمی، اخلاقی و هستیشناسانه است چنانچه نمیتوان خلاف هستی حرکت کنیم و موفق شویم.
استاندار فارس با بیان اینکه پیشرفت کشور الزامات دارد، تاکید کرد: مدیریتها باید علمی باشد و در شاخصها، رفاه مدنظر قرار بگیرد.
امیری در ادامه با اشاره به شاخصهای رفاهی و توسعهای استان، به عقبماندگی فارس در برخی زمینهها اشاره و اظهار کرد: بر اساس آمارهای رسمی، استان فارس علیرغم همه ظرفیتها، در برخی شاخصهای رفاهی جزء مناطق محروم کشور محسوب میشود.
وی افزود: سرانه اماکن ورزشی و خدمات بهداشتی در شهر شیراز که قطب پزشکی منطقه است بر خلاف تصور عمومی، وضعیت مناسبی ندارد و شاخصهای جمعیت مدارس استان و شهر شیراز نیز متناسب نیست.
استاندار فارس تصریح کرد: در جلسات شورای برنامهریزی استان، متوجه شدیم که فارس از نظر بودجه، عقبماندگی تاریخی دارد که برای ارتقاء این شاخص، مکاتباتی با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور داشتهایم تا منابع اعتباری بر اساس شاخصهای جمعیتی و جغرافیایی، بهبود یابد.
وی با تأکید بر ضرورت تعریف برنامه توسعه و پیشرفت مبتنی بر کمیتهای قابل اندازهگیری در سرفصل مدیریتها در ادارات استان، اظهار کرد: نمیتوان صرفاً با شعار پیشرفت کرد چنانچه مدیریت باید بر مبنای برنامه، شاخص، عدالت، نوع دوستی و همدلی حرکت کند.
نماینده عالی دولت در فارس در ادامه «گردشگری تاریخی، فرهنگی و زیارتی»، «جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در شرایط کمبود منابع اعتباری که دولت با آن متوجه است»، «افزایش صادرات»، «توسعه زیرساختها» و «همافزایی مدیریتی در سطح مدیریتی استان و امام جمعههای فارس با بدنههای مدیریتی» را پنج محور اصلی توسعه استان دانست و گفت: ما نمیتوانیم توسعه فارس را بدون سرمایهگذاری خارجی و داخلی تصور کنیم.
وی با بیان اینکه رفع تحریمها یک سوی ماجراست بر بسترسازی حقوقی و مدیریتی در راستای جذب سرمایه تاکید کرد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه بسترهای توسعه در استان، فراهم و موتور توسعه فارس روشن است، از مذاکرات اخیر با سفرای کشورهای حوزه نوروز و پیشنهاد تشکیل یک ایرلاین مشترک با کشورهای منطقه برای توسعه همکاریهای فرهنگی و اقتصادی خبر داد و افزود: این پیشنهاد مورد استقبال چند کشور قرار گرفته است.
امیری در ادامه بیان کرد: استان فارس از نظر موقعیت جغرافیایی، اقلیم متنوع و ظرفیت تاریخی و فرهنگی میتواند به قطب توسعه جنوب کشور تبدیل شود.
استاندار فارس با اشاره به پروژههای در حال اجرای استان، به برگزاری نمایشگاه توانمندیهای استان فارس در تهران اکسپو ۲۰۲۵ که بخشی از آن به ظرفیتهای گراش اختصاص دارد اشاره و اظهار کرد: برای موضوعاتی همچون جاده، شهرک صنعتی، برق، آب و زمین برای تامین مسکن، دانشگاه فرهنگیان و کد روستایی روستاها، بصورت جدی، برنامهریزی میشود و این مسائل تا حصول نتیجه، پیگیری خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی ضمن قدردانی از تلاشهای مدیران، نمایندگان مجلس و مردم، بر ضرورت همافزایی و وحدت برای عبور از مشکلات تأکید و اظهار کرد: با همراهی هم میتوانیم چهره استان فارس را متحول و جایگاه شایسته آن را در کشور تثبیت کنیم.
انتهای پیام
نظرات