مریمالسادات کاظمی در گفتوگو با ایسنا اظهارکرد: با مجموعه اقدامات صورت گرفته در چند سال گذشته تعداد موارد مبتلا به سالک در شهرستان اردستان از ۶۵۰ نفر در چند سال گذشته به کمتر از ۵۰ مورد در سال گذشته رسیده است.
وی با بیان اینکه اکنون میزان بروز سالک در اردستان یکبر هزار نفرِ جمعیت ساکن شهرستان است، افزود: 11 کانون اصلی گزش سالک در شهرستان شامل اردستان، زواره، مهاباد، امیران، کچورستاق، تلکآباد، حسنآباد، موغار، حیدرآباد، رحمتآباد و خوش آباد شناسایی شده و سایر نقاط شهرستان جز کانونهای فرعی شناسایی شده است.
نخالههای ساختمانی مهمترین عامل شیوع سالک
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان اردستان با اشاره به بیشترین میزان گزش سال گذشته ادامه داد: گزش پشه سالک از اردیبهشت شروع میشود و تا پایان آذر ادامه خواهد داشت، اما بیشترین میزان بروز شهرستان در ماههای شهریور و آبان گزارش شده است.
کاظمی تصریح کرد: سال گذشته ۴۵۰۰ مترمربع اراضی مناطق کانون اصلی شهرستان طی چهار مرحله طعمهگذاری و جوندهکشی انجام شده است و ۵۲۱ روز همکاران ما درگیر این عملیات بودند.
وی با اشاره به اینکه تجمع زباله و نخالههای ساختمانی در حاشیه شهرها و روستاهای شهرستان و ساختمانهای مخروبه و قدیمی در محلات مختلف همچنان مهمترین دلایل اصلی شیوع بیماری سالک در این شهرستان است، گفت: معضلات زیستمحیطی که در شهرستان وجود دارد باعث شده نتوانیم در رسیدن به کنترل بیماری سالک به نتیجه برسیم.
انتهای پیام
نظرات