• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021308918
  • خبرنگار : 50402

از ضعف زیرساخت‌ها تا نبود نشاط در خوابگاه‌های دانشگاه مادر همدان

از ضعف زیرساخت‌ها تا نبود نشاط در خوابگاه‌های دانشگاه مادر همدان

ایسنا/همدان نائب دبیر شورای صنفی دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به وضعیت نامناسب خوابگاه‌ها، نبود امکانات رفاهی و ضعف زیرساخت‌ها، خواستار بازنگری اساسی در سیاست‌های اداره سراهای دانشجویی شد و گفت: دانشگاه بدون نشاط، روح ندارد.

سعید سیدی در میزگرد بررسی وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی همدان که در ایسنا برگزار شد، اظهار کرد: خوابگاه‌های دانشگاه بوعلی‌سینا از جمله خوابگاه غدیر شرایط مناسبی ندارند و با وجود بازدید استاندار همدان، تاکنون هیچ تغییری در وضعیت آن ایجاد نشده است. تاسیسات خوابگاه غدیر از جمله سیستم آب، فرسوده و قدیمی بوده و به بازسازی فوری نیاز دارد.

سیدی با اشاره به کمبود شدید خوابگاه متأهلی در دانشگاه، تصریح کرد: با اینکه تقاضا برای خوابگاه متأهلی در میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی بالاست، هیچ فضایی برای این گروه در نظر گرفته نشده است. موارد متعددی داریم که زوج‌های دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکتری مجبور به زندگی در خوابگاه‌های جداگانه هستند که این مسئله به‌هیچ‌وجه مناسب نیست.

وی به وضعیت خوابگاه حق‌گویان اشاره کرد و گفت: این خوابگاه که مخصوص دانشجویان پسر است، شرایط بسیار نامطلوبی دارد. بعضی اتاق‌ها بدون پنجره هستند و دیوارها کپک زده‌اند و تنها یک سرویس بهداشتی و حمام برای ۱۰ الی ۱۵ نفر در نظر گرفته شده است. این یعنی دانشجو ناچار است در شرایط غیربهداشتی و آسیب‌زا زندگی کند و چنین محیطی هیچ سنخیتی با شأن و کرامت دانشجو ندارد.

نائب دبیر شورای صنفی دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه فضای تفریحی مناسبی در دانشگاه وجود ندارد، مطرح کرد: هرچند چمن ورزشی در دانشگاه وجود دارد اما دانشجویان استفاده مفیدی از آن ندارند. شورای صنفی نیز به قراردادها و اطلاعات مربوط به نحوه بهره‌برداری از امکانات دانشگاه دسترسی ندارد که این عدم شفافیت مسئله‌ساز شده است.

سیدی خاطرنشان کرد: چرخه تأمین نیازهای خوابگاه‌ها و فرایند تعمیر و نگهداری آن‌ها در دانشگاه بوعلی‌سینا اساساً دچار مشکل است. پیمانکارانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند باید انصاف را رعایت کنند. در حال حاضر بسیاری از اقلام مصرفی از برندهایی با کیفیت پایین تهیه می‌شوند که موجب نارضایتی جدی دانشجویان شده است.

وی همچنین به مشکلات امنیتی در خوابگاه‌های ملکی دانشگاه، اشاره کرد و گفت: نبود دیوارکشی مناسب در برخی نقاط باعث ورود حیوانات به محوطه خوابگاه‌های دختران شده است. دوربین نظارتی نیز در بسیاری از بخش‌های عمومی خوابگاه‌ها، از جمله محل‌های عمومی همچون سالن مطالعه، باشگاه و سایت کامپیوتر وجود ندارد و مواردی از سرقت وسایل شخصی گزارش شده است. نصب دوربین‌های نظارتی و افزایش امنیت در خوابگاه‌ها یکی از درخواست‌های مهم ماست.

نائب دبیر شورای صنفی دانشگاه بوعلی‌سینا با تأکید بر لزوم ایجاد بیمه مسئولیت مدنی برای دانشجویان، ادامه داد: اگر تمام فعالیت‌های دانشجویی تحت پوشش بیمه قرار گیرد، دانشجویان با آرامش بیشتری می‌توانند در فضای دانشگاه حضور داشته باشند. دانشگاه فقط محل اسکان نیست بلکه باید مکانی برای زندگی باشد که دانشجو در آن احساس امنیت، آسایش و نشاط کند.

سیدی در پایان از همکاری انجمن‌ها، کانون‌ها و نماینده نهاد ترویجی فناوری هسته‌ای به‌ویژه در برگزاری برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها تشکر کرد و گفت: با وجود تمام این مشکلات، همکاری تیم مدیریتی جدید دانشگاه با شورای صنفی و دانشجویان رضایت‌بخش بوده اما برای حل مشکلات ساختاری، اراده‌ای جدی و توجه ویژه از سوی مسئولان دانشگاه و نهادهای بالادستی لازم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha