زهرا تقیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بالغبر ۹۸ درصد از اعتبار تخصیصی جهاددانشگاهی از منابع جزء سه «بند ب» تبصره دو قانون بودجه سال ۱۴۰۳، به ارائه تسهیلات، به ارزش ۲۷۹ میلیارد و ۹۹۰ میلیون ریال، اختصاص یافته و در این راستا ۱۷۶ پرونده به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد از معرفیشدگان، موفق به اخذ تسهیلات شدهاند و مابقی در فرایند دریافت تسهیلات از سوی بانک هستند، افزود: ۳۵ درصد از تسهیلاتگیرندگان تسهیلات کارآفرینی، از فراگیران مجموعه جهاد دانشگاهی بودهاند که توانستهاند مهارتهای لازم جهت ورود به بازار کار را از طریق دورههای آموزشی معاونت آموزش و کارآفرینی این مجموعه به دست آورند.
این مسئول بیان کرد: در سال پیش رو، تمرکز واحد اشتغال جهاد دانشگاهی استان، چه در حوزه اشتغال کارفرمایی (ایجاد اتصال میان کارجو و کارفرما) و چه در حوزه اشتغال خویشفرمایی (اعطای تسهیلات)، بر روی فراگیران مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان قزوین است و بنا داریم درصد تسهیلات فراگیران را افزایش دهیم.
رئیس اداره اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قزوین خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در سطح ملی پیگیر دریافت بودجه مرحله دوم است و بهمحض تخصیص اعتبار، به عزیزانی که پرونده تکمیلشده نزد واحد اشتغال دارند، اطلاعرسانی خواهد شد.
تقیزاده درپایان گفت: مهارت افزایی و ورود به بازار کار، یکی از مهمترین اهدف جهاد دانشگاهی است، بنابراین فراگیرانی که در جستوجوی کار هستند اما قصد راهاندازی کسبوکار بهصورت خویشفرمایی را ندارند، میتوانند با مراجعه به سامانه «جاب ایران» به نشانی www.jobiran.ir، رزومه خود را تکمیل و آن را برای صاحبان کسبوکار متقاضی نیروی کار، ارسال کنند.
انتهای پیام
نظرات