• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404021309249
  • خبرنگار : 50455

تولیت حرم حضرت معصومه (س) در دیدار با شهردار تهران:

پروژه‌های شهری و رفاهی باید با مسائل معرفتی گره بخورد

پروژه‌های شهری و رفاهی باید با مسائل معرفتی گره بخورد

ایسنا/قم تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) با اشاره به تأکید روایات نسبت به آموزش معارف اهل بیت (ع) به نسل جوان قبل از انحراف عقایدشان گفت: باید در کارهای عمرانی حتما به مباحث فرهنگی توجه شود و پروژه‌های شهری و رفاهی با مسائل معرفتی گره بخورد و در مسیر تعالی جامعه قرار گیرد.

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی شنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با بیان اینکه اهل بیت (ع) نسبت به فریادرسی از دیگران تأکید زیادی کرده‌اند، اظهار کرد: امیرالمومنین (ع) فرمودند به کودکان خود علم ما اهل بیت را بیاموزید، زیرا برایشان مفید است و امام صادق (ع) فرمودند نسبت به آموزش احادیث ما به فرزندان خود مبادرت ورزید.

وی با اشاره به اهمیت توجه به آموزش معارف اهل بیت (ع) به نسل جدید افزود: هم امیرالمومنین و هم امام صادق (ع) فرمودند قبل از اینکه گروه‌های منحرف بر ذهن و اعتقادات نسل جوان اثر بگذارند به آموزش آنان اهتمام داشته باشید.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه همیشه افرادی هستند که با سخنان و تبلیغات خود جوانان را نسبت به اعتقاداتشان سست و منحرف می‌کنند، گفت: دشمنان خوب می‌دانند که نسل جدید سرمایه‌های جامعه هستند و اگر بافت فکری جوانان خراب شود فردا به جای اینکه مشکلات جامعه را حل کنند خود به مشکل جامعه تبدیل می‌شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آستان حرم حضرت معصومه(س) وی برخورد سخت با آسیب‌دیدگان را موجب ایجاد کینه در آنان نسبت به حاکمیت دانست و تصریح کرد: باید در کارهای عمرانی حتما به مباحث فرهنگی توجه شود و پروژه‌های شهری و رفاهی با مسائل معرفتی گره بخورد و در مسیر تعالی جامعه باشد.

سعیدی بازگشت افراد آسیب‌دیده به زندگی سالم را بسیار مهم دانست و گفت: تأثیر این افراد روی جامعه بسیار زیاد است و هر کدام از آن‌ها در صورت بازیابی سلامتشان رسانه‌ای در خانه خود خواهند بود.

در ابتدای این نشست، علیرضا زاکانی شهردار تهران با اشاره به ایجاد تحولات چهارگانه در مدیریت شهری تهران بزرگ، اظهار کرد: در کنار تحول در کالبد شهر یکی از مهمترین تحولات کلان شهر تهران تحول در سبک زندگی مردم است که برای این کار از فعالان حوزه فرهنگی کمک گرفته شده و تاکنون هزاران نفر از علاقمندان به فعالیت‌های دینی با استقرار در ۷۰۰ مسجد در مناطق مختلف شهر شبکه شده‌اند.  لایه دوم این طرح مدارسند که تا کنون ۹۰۰ مدرسه نیز در این شبکه قرار گرفته اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha