حسن اصغریان یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در آیین تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستای چالوس که در مجتمع امامت چالوس برگزار شد، با بیان اینکه شوراها در جهت دخالت مردم در امور کشور تاسیس شد، اظهار کرد: در استان پروژههای نیمه تمام که به دلیل کمبود منابع بوده باقی مانده است که با حمایت دولت، پیگیری استاندار و همراهی مجموعه استان در شرف اجرا و برخی در حال اتمام است.
وی به شعار سال اشاره کرد و یادآور شد: استدعای ما از شوراهای بخش و روستاها این است که فرصتهای سرمایه گذاری در روستاها احصا شود و در این زمینه برای توانمند سازی در روستاها تسهیلات خوبی پراخت میشود.
به گزارش ایسنا،مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران بر نظارت شوراها روی دهیاران و شهرداران تاکید کرد و ادامه داد: اصلاح دفترچه عوارض به شوراها داده شده است که فرصت مناسبی برای بهبود وضعیت است.
آموزش شوراها اقدامی موثر در جهت کاهش تخلفات
در ادامه حمید سام دلیری رئیس شورای عالی استان مازندران با بیان اینکه اعضای شورای شهر و روستا در مازندران هشت هزار و ۷۰۰ نفر است، اظهار کرد: متاسفانه شوراها در اغلب مواقع مظلوم واقع شدهاند و نیاز به شورا باور و شورا یاور داریم.
وی تمدید یک ساله فعالیت شوراها را اتفاق مبارکی دانست و گفت: در این مدت با تمام اعتبارتان اتفاقات خوبی را در محلات خود رقم بزنید و پروژههای نیمه تمام را به اتمام برسانید.
سام دلیری، آموزش شوراها را یکی از اقدامات موثر شورای عالی استان برای کاهش تخلفات دانست و یادآور شد: میزان تخلف شورایی تنها دو دهم درصد است که با آموزش دقیق به صفر خواهد رسید.
جلب اعتماد اجتماعی توسط شوراها
روح الله صادقی گل افشانی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه شما شوراها نقش موثری برای ترویج آموزهای فرهنگی و دینی دارید، اظهار کرد: یکی ازکارها و اقدامات موثر شوراها جلب اعتماد اجتماعی است.
وی با بیان اینکه شما شوراها پل ارتباطی مردم و دولت هستید، به نقش موثر شوراها در ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: شوراها در کنار سایر دستگاههای اجرایی میتوانند در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند.
مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه شهرداران و دهیاران منتخب شما شوراها هستند بنابراین باید نظارت کافی داشته باشید، تصریح کرد: در روستاها با مسجد محور کردن کارها میتوان در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش مهمی را ایفا کرد.
به گزارش ایسنا، صادقی به نقش و همکاری شوراها با مجموعه نیروی انتظامی در ارتقای امنیت اشاره کرد و ادامه داد: اقتداری که نظام جمهوری اسلامی به شوراها داده است در هیچ جا وجود ندارد.
وی با تاکید براینکه مصوبات شوراها باید در معرض دید مردم قرار گیرند، متذکر شد: مردم باید در جریان اقداماتی که از سوی منتخب انها صورت میگیرد قرار گیرند.
صادقی چالوس را جزو پنج شهرستان استان به لحاظ آسیب اجتماعی عنوان کرد و گفت: همه باید برای کاهش آسیب کمک کنند.
در ادامه یحیی یوسف پور فرماندار شهرستان چالوس نیز با بیان اینکه استفاده شوراها از خرد جمعی فرصت مناسبی برای اقدامات موثر است، اظهار کرد: این یک فرصت است که بهترینها انتخاب شوند اما اگر پروژهها به نتیجه نرسد یک تهدید هم خواهد بود.
اختلاف بین اعضای شورا سبب آسیب به پروژهها است
وی تاکید کرد: انتظار این است اگر اختلاف نظری در بین اعضای شورا وجود دارد در همان دفتر شورایی باقی بماند و مردم نباید نظاره گر این اختلاف باشند و پروژهها آسیب ببیند.
فرماندار چالوس با تاکید بر اینکه باید برای رفع مشکلات مردم وقت گذاشت، گفت: باید آدم های موثری باشیم و از این فرصت برای کار و تلاش و اثرگذاری استفاده کنیم.
یوسفپور بر فراهم کردن شرایط برای سرمایه گذاران تاکید کرد و یادآور شد: در شهرستان چالوس ۱۴۲ روستا داریم که میتوان برای این تعداد پروژه تعریف کرد.
وی با بیان اینکه شوراها باید بستههای سرمایه گذاری را آماده کنند، افزود: راهی جز سرمایه گذاری برای توسعه کشور نداریم و با اعتبارات دولتی هم نمیتوان خیلی اثرگذار بود.
فرماندار چالوس با اشاره به اینکه جلب اعتماد مردم مهم است، خاطر نشان کرد: اگر با نگاه توسعهای و همدلی حرکت کنیم اتفاقات خوبی برای چالوس خواهد افتاد.
انتهای پیام
نظرات