محمدرضا صمیمی امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در آیین بزرگداشت روز ملی شوراها و تجلیل از شوراهای اسلامی برتر استان گیلان، با تاکید بر لزوم تعامل شوراها با دستگاه های اجرایی، اظهار کرد: شوراها گاهی مقصر و گاهی مظلومند.
وی با اشاره به اهمیت ثبات مدیریت شهری، افزود: متاسفانه میانگین عمر مدیریت شهری در شوراهای ما ۲۱.۴ ماه است که به دو سال نمی رسد. نتیجه این عدم ثبات مدیریت شهری، ۷۳ هزار پروژه نیمهتمام در کشور است.
مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستای وزارت کشور هزینه نگهداشت این ۷۳ هزار پروژه نیمهتمام حوزه شهری را بسیار بالا دانست و عنوان کرد: ۹۰۰ هزار هکتار ساختمان و ساخت و ساز در کشور داریم که ۱۳۸ هزار هکتار آن بافت فرسوده است. ۷۵ هزار هکتار در کنار شهرها تعیین شد تا شهرهای جدید را برای کمک به شهرها بسازیم و به فکر بافت فرسوده نبودیم.
صمیمی با اشاره به دو اصل هم افزایی و بی نظمی در حوزه مدیریت، خاطرنشان کرد: ۱۴۵۷ شورای شهر و ۳۹ هزار شورای روستا با قریب به ۱۲۸ هزار عضو داریم که هر کدام یک ظرفیت است.
وی شوراهای شهر و روستا را ویترین حاکمیت دانست و گفت: هرگونه ایراد و اشکال در شورا نمود کشوری دارد و لذا چالش های شورا خیلی زیاد است.
مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت کشور از دستگاه های شهرستانی خواست برنامههای سالانه خودشان را به شوراها اعلام کنند و متذکر شد: شوراها نیز باید سلسله مراتب را رعایت کنند و با همدلی و وفاق و اتحاد، پروژه ها را به نتیجه برسانند.
وی با بیان اینکه ماهانه ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ مورد مراجعه به وزارت کشور و سازمان شهرداری ها و دهیاری ها داریم، تصریح کرد: رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها برای هر استان دو حامی(شهری و روستایی) تعیین کرده تا بازدیدهای میدانی ماهانه از پروژه های عمرانی شوراها داشته باشند.
صمیمی با اشاره به تصویب سالانه ۱۷۰ هزار تا ۲۰۰ هزار مصوبه در شوراهای شهر، ادامه داد: ۳۰ درصد این مصوبات بدون رسیدگی فرمانداری تایید می شود، اما حدود ۳۵ درصد مصوبات توسط فرمانداری تایید نمی شود.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری به دنبال رفاه شهروندان است، اضافه کرد: اگرچه احداث راه و جدول و خرید اتوبوس و صدور مجوز ساخت و ساز و... را بر عهده داریم، اما توسعه کیفی مهمتر و توسعه کمی است.
انتهای پیام
نظرات