• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404021409763
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی وزارت کشور:

شوراها ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در کشور دارند

شوراها ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در کشور دارند

ایسنا/گیلان مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی وزارت کشور، با اشاره به ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در حوزه عمرانی شوراهای شهر و روستا، گفت: مدیریت شهری توسعه کمی و کیفی را دنبال کند.

محمدرضا صمیمی امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در آیین بزرگداشت روز ملی شوراها و تجلیل از شوراهای اسلامی برتر استان گیلان، با تاکید بر لزوم تعامل شوراها با دستگاه های اجرایی، اظهار کرد: شوراها گاهی مقصر و گاهی مظلومند.

وی با اشاره به اهمیت ثبات مدیریت شهری، افزود: متاسفانه میانگین عمر مدیریت شهری در شوراهای ما ۲۱.۴ ماه است که به دو سال نمی رسد. نتیجه این عدم ثبات مدیریت شهری، ۷۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور است.

مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستای وزارت کشور هزینه نگهداشت این ۷۳ هزار پروژه نیمه‌تمام حوزه شهری را بسیار بالا دانست و عنوان کرد: ۹۰۰ هزار هکتار ساختمان و ساخت و ساز در کشور داریم که ۱۳۸ هزار هکتار آن بافت فرسوده است. ۷۵ هزار هکتار در کنار شهرها تعیین شد تا شهرهای جدید را برای کمک به شهرها بسازیم و به فکر بافت فرسوده نبودیم.

صمیمی با اشاره به دو اصل هم افزایی و بی نظمی در حوزه مدیریت، خاطرنشان کرد: ۱۴۵۷ شورای شهر و ۳۹ هزار شورای روستا با قریب به ۱۲۸ هزار عضو داریم که هر کدام یک ظرفیت است.

وی شوراهای شهر و روستا را ویترین حاکمیت دانست و گفت: هرگونه ایراد و اشکال در شورا نمود کشوری دارد و لذا چالش های شورا خیلی زیاد است.

مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت کشور از دستگاه های شهرستانی خواست برنامه‌های سالانه خودشان را به شوراها اعلام کنند و متذکر شد: شوراها نیز باید سلسله مراتب را رعایت کنند و با همدلی و وفاق و اتحاد، پروژه ها را به نتیجه برسانند.

وی با بیان اینکه ماهانه ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ مورد مراجعه به وزارت کشور و سازمان شهرداری ها و دهیاری ها داریم، تصریح کرد: رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها برای هر استان دو حامی(شهری و روستایی) تعیین کرده تا بازدیدهای میدانی ماهانه از پروژه های عمرانی شوراها داشته باشند.

صمیمی با اشاره به تصویب سالانه ۱۷۰ هزار تا ۲۰۰ هزار مصوبه در شوراهای شهر، ادامه داد: ۳۰ درصد این مصوبات بدون رسیدگی فرمانداری تایید می شود، اما حدود ۳۵ درصد مصوبات توسط فرمانداری تایید نمی شود.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری به دنبال رفاه شهروندان است، اضافه کرد: اگرچه احداث راه و جدول و خرید اتوبوس و صدور مجوز ساخت و ساز و... را بر عهده داریم، اما توسعه کیفی مهمتر و توسعه کمی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha