• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404021409843
  • خبرنگار : 50212

فرماندار ساوه:

شوراها با تصمیمات هوشمندانه مسیر توسعه پایدار را هموار کنند

شوراها با تصمیمات هوشمندانه مسیر توسعه پایدار را هموار کنند

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه، بر ضرورت اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و راهبردی در حوزه‌های آب، محیط زیست و زیرساخت‌ها تأکید کرد و از شوراها خواست با تعریف پروژه‌های توانمندساز و تحول‌آفرین، به ویژه در روستاها، نقش کلیدی در توسعه پایدار منطقه ایفا کنند.

سیدمهدی حسینی، یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه در مراسم گرامیداشت روز شوراها که با حضور اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان ساوه در زینبیه نوبران برگزار شد، با اشاره به تغییرات گسترده جهانی در سال‌های اخیر اظهار کرد: تغییرات اقلیمی و چالش‌های زیست‌محیطی، روند تصمیم‌گیری‌ها را در جهان متحول کرده است. در این شرایط، اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و راهبردی در حوزه‌های حساس مانند مدیریت منابع آب، حفاظت از محیط زیست و توسعه زیرساخت‌ها بیش از پیش اهمیت یافته است.

وی با تأکید بر محدودیت منابع موجود، هرگونه آزمون و خطا در مدیریت و برنامه‌ریزی را غیرقابل قبول دانست و افزود: شوراهای اسلامی به‌عنوان نمایندگان پارلمان محلی، با تکیه بر تصمیم‌گیری‌های کارشناسی و دقیق، می‌توانند نقشی محوری در ایجاد تحولات عمرانی و آبادانی در شهرها و روستاها ایفا کنند. 

حسینی از شوراها خواست با نگاهی آینده‌نگرانه، پروژه‌هایی را طراحی و اجرا کنند که نه‌تنها نیازهای کنونی را برآورده کند، بلکه به توسعه پایدار منطقه نیز کمک کند.

فرماندار ساوه در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌های ناشی از خشکسالی و ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی، تعریف پروژه‌هایی که به توانمندسازی کشاورزان و جامعه روستایی منجر شود، یک ضرورت است. این پروژه‌ها باید با هدف افزایش تاب‌آوری جوامع محلی در برابر بحران‌های اقلیمی و اقتصادی طراحی شوند.

وی در این راستا از پیشگامی استان مرکزی در توسعه انرژی‌های خورشیدی تجدیدپذیر خبر داد و اعلام کرد: هدف‌گذاری برای تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی طی سه سال، گامی بزرگ برای رفع معضل ناترازی انرژی است که می‌تواند مسیر توسعه کشاورزی و صنعتی ساوه را از اختلالات احتمالی مصون نگه دارد.

حسینی همچنین بر اهمیت فراهم‌سازی زیرساخت‌های مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران تأکید کرد و افزود: در شرایط اقتصادی کنونی، انجام کارهای اثربخش، پرهیز از اقدامات سلیقه‌ای و ایجاد فرصت‌های شغلی و کارآفرینی باید در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد. بخشی از ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی و زیرساخت‌ها به دلیل وسعت خدماتی است که در بخش‌های مختلف نظیر صنعت، کشاورزی و گردشگری ارائه می‌شود، اما سرعت توسعه زیرساخت‌ها با این خدمات همخوانی ندارد. این ناهماهنگی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی است.

وی در ادامه به نقش مالیات بر ارزش افزوده در تقویت بنیه مالی روستاها اشاره کرد و گفت: این منابع مالی، در کنار اعتبارات دهیاری‌ها، اگر در مسیر صحیح عمران و آبادانی هزینه شود، می‌تواند تحولات چشمگیری در روستاها ایجاد کند. 

حسینی تاکید کرد: مدیریت صحیح این منابع می‌تواند به بهبود زیرساخت‌های روستایی، افزایش کیفیت زندگی و ماندگاری جمعیت در روستاها منجر شود.

فرماندار ساوه، همچنین از تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال گذشته برای اجرای پروژه انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری خبر داد و افزود: این پروژه یکی از اقدامات کلیدی برای رفع مشکلات آبی منطقه است. امید است خط اضطرار انتقال آب تا شهر آوه تا پیش از فصل پیک گرما به بهره‌برداری برسد. 

حسینی با اشاره به وضعیت نامناسب منابع آبی سد الغدیر، هشدار داد که در صورت عدم تکمیل به‌موقع این پروژه، ساوه ممکن است با تنش شدید آبی در تأمین آب شرب مواجه شود.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از اعضای شوراهای برگزیده شهر و روستا تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha