حمیدرضا بنفشه در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کارشناسان این معاونت در جریان بازرسیهای نظارتی موفق به شناسایی یک واحد متخلف شدند که بدون مجوزهای قانونی و رعایت ضوابط بهداشتی، اقدام به تولید فرآوردههای گیاهی از جمله گلاب و عرقیجات میکرد.
وی افزود: در بازرسی صورت گرفته، حدود ۱۵۰۰ لیتر گلاب و انواع عرقیجات گیاهی از این واحد توقیف و محل مورد نظر با دستور مقام قضایی تعطیل شده و پرونده این واحد متخلف پس از تکمیل به مرجع قضایی فرستاده شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هشدار نسبت به خطر استفاده از موادغذایی غیرمجاز و فاقد مجوزهای بهداشتی ادامه داد: درج پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو همراه با تاریخ تولید و تاریخ مصرف از ضرورتهای تولید محصول است.
بنفشه تأکید کرد: شهروندان اصالت کد بهداشتی محصولات غذایی را از سایت fdacrm.ir بررسی کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۴۷۰۲۱۲ گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات