میرمحمد مودی، امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در نشست خبری از تعریف ۳۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان خبر داد.
مودی گفت: از این تعداد، ۲۵ هزار واحد موفق به دریافت پروانه ساخت شدهاند و ۴۵۰۰ واحد نیز آماده تحویل است. خراسان جنوبی در اجرای این طرح، به عنوان یکی از استانهای پیشرو کشور شناخته میشود.
مودی در ادامه به هزینههای تأمین زیرساختها اشاره کرد و گفت: برای هر قطعه زمین بهطور میانگین ۵ میلیون تومان نیاز است که برای ۹ هزار قطعه، بار مالی آن حدود ۹۰۰۰ میلیارد ریال (۹ همت) برآورد میشود، در شهر بیرجند، با همکاری بنیاد مسکن، زمینهای ویلایی برای متقاضیان تأمین شده، اما تحویل این واحدها مشروط به تکمیل زیرساختها است.
وی درباره پروژه مسکونی زعفرانیه بیرجند توضیح داد: این پروژه در سه فاز تعریف شده است، مراحل این پروژه شامل واگذاری اولیه زمین در سال ۱۳۹۹، مشارکت تعاونیها و اجرای ۲۰۰۰ واحد از سال ۱۴۰۱ میشود. در حال حاضر، ۱۴۰۰ واحد این پروژه به مرحله نازککاری رسیده و آماده تحویل است، اما به دلیل تأخیر در تأمین انشعابات، تحویل نهایی هنوز ممکن نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی همچنین به وقفههایی که در برخی گروهها به دلیل عدم پرداخت سهم آورده توسط اعضا ایجاد شده، اشاره کرد.
وی تأکید کرد: برای تضمین عدالت و شفافیت، تمامی قراردادها بر اساس شاخصهای سازمان برنامه و بودجه تنظیم شده و اسناد آن در اختیار نهادهای نظارتی قرار گرفته است.
مودی با تأکید بر نظارت مستمر و دقیق بر روند اجرای پروژههای مسکن گفت: از ابتدای کار، نهادهایی مانند بازرسی کل استان، دیوان محاسبات و دادگستری در جریان امور بودهاند و در مواردی نیز بررسی توسط کارشناسان رسمی دادگستری صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: به مردم اطمینان دادهایم که در صورتی که پروژهای در کشور با هزینه تمامشده پایینتری اجرا شده باشد، مازاد پرداختی به متقاضیان در خراسان جنوبی بازگردانده خواهد شد.
مودی با اشاره به اولویت داشتن پروژه زعفرانیه در برنامههای وزارت راه و شهرسازی گفت: در صورت تأمین انشعابات، آمادگی داریم تا ۱۴۰۰ واحد را در آینده نزدیک تحویل دهیم.
وی تأکید کرد: هیچ واحدی بدون زیرساختهای کامل و رعایت شاخصهای قانونی تحویل نخواهد شد و همه تلاش ما معطوف به ایجاد اطمینان و آرامش برای مردم در فرآیند ساخت و تحویل مسکن است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشترین رشد اعتباری را برای کریدورهای اصلی از جمله محور بیرجند زاهدان به عنوان یکی از گلوگاهها را داشتیم، بیان کرد: اعتبار این پروژه به سه برابر افزایش پیدا کرد و رقم ۲۰۰ میلیاردی به ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
مودی ادامه داد: در مورد محور شوسف- نهبندان که بعد از سنوات طولانی بالاخره توانستیم تکمیل کنیم و در روزهای آتی به بهره برداری خواهد رسید.
وی یادآورشد: محور بیرجند- طبس نیز از دیگر پروژههای اولویت دار و از نقاط پرترافیک ما است و سعی ما بر این بار رشد اعتباری خوبی که پیدا کرده سال جاری در حد فاصل دیهوک طبس حدود ۱۷ کیلومتر را تکمیل کنیم
انتهای پیام
نظرات