سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، در این نشست که یکشنبه ۱۴ اردیبهشت برگزار شد، با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای کرمانشاه در حوزه فناوری و نوآوری، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و بیش از ۶۰۰ واحد فناور در استان کرمانشاه داریم که ۳۴۹ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوریاند.
وی تعداد شرکتهای دانشبنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه را نیز ۵۷ مورد اعلام کرد و افزود: ۳۱ شرکت تحت حمایت سایر ساختارها و پارکها قرار دارند و ۱۲ شرکت نیز مستقل فعالیت میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از سابقه ۲۰ ساله فعالیت این پارک نیز یاد کرد و ادامه داد: در این سالها ۸۰۵ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار داشتند و ۸۵۰ کالا و خدمات را در این مدت به مرحله تجاریسازی رساندیم.
آزادی از اشتغالزایی واحدهای فناور کرمانشاه برای بیش از دو هزار و ۷۰۰ نفر نیز خبر داد که بخش قابل توجهی از آنها بیمهاند.
وی فروش واحدهای فناور کرمانشاه در سال گذشته را ۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: صادرات رسمی این واحدها نیز نزدیک ۲۵ هزار دلار بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان و فناور به ترتیب در سه گروه برق و الکترونیک، ماشینآلات و تجهیزات و گروه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوریهای شیمیایی فعال هستند، اظهار کرد: ساختارهای دیگری نیز از جمله شتابدهنده صنایع شیمیایی، مرکز رشد گیم و انیمیشن، مرکز نوآوری، هوشمندسازی و اینترنت اشیاء، مرکز نوآوری ماشینآلات و تجهیزات پیشرفته کشاورزی، مرکز نوآوری دکوراسیون و طراحی داخلی، شتابدهنده تیک و … نیز بعنوان بازوهای پارک علم و فناوری برای جذب ایدهها و کمک به تجاریسازی آنها فعالند.
آزادی اشارهای هم به برج فناوری استان داشت که اکنون ۹۵ واحد فناور در آن مستقرند و افزود: یک مجتمع نوآوری نیز داریم که ۱۷ کارگاه مربوط به واحدهای فناور در آن مستقر است. به علاوه به دنبال راهاندازی شهرک فناوری ۱۲۰ هکتاری با هدف استقرار تعداد بیشتری از کارگاههای شرکتهای دانشبنیان نیز هستیم.
وی پارک کرمانشاه را از پارکهای موفق در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت: واحدهای فناور متعددی در زمینه کشاورزی و تکنولوژیهای مرتبط با آن داریم، اما هنوز جای کار زیادی وجود دارد.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در زمینه گیاهان دارویی نیز ظرفیتهای فراوانی دارد و پارک علم و فناوری میتواند در این زمینه نیز نقشآفرین باشد، تاکید کرد: آماده همکاری در تهیه اطلس گیاهان دارویی کشور و همکاری با انجمن گیاهان دارویی نیز هستیم.
وی از برگزاری یک رویداد با محوریت گیاهان دارویی نیز در آینده نزدیک با عنوان «رویداد فناوریهای نوین در حوزه گیاهان دارویی» خبر داد و خاطرنشان کرد: علاقمندیم با همکاری انجمن گیاهان دارویی این رویداد را در سطح ملی گسترش دهیم.
محمدباقر رضایی رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران نیز در این نشست بر لزوم تشکیل شورای سیاستگذاری گیاهان دارویی در استان کرمانشاه به ریاست استاندار و همکاری سایر بخشها خصوصا جهاد دانشگاهی و دانشگاهها تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهایی که کرمانشاه در حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی دارد، میتواند در حوزههای مختلف از جمله برگزاری رویدادهای ملی، کاهش ضایعات گیاهان دارویی، فرآوری و … اثرگذار باشد.
وی همچنین از برگزاری رویداد مرتبط با گیاهان دارویی در کرمانشاه استقبال و اعلام آمادگی کرد با همکاری انجمن گیاهان دارویی این رویداد به صورت گسترده و ملی برگزار شود.
رضایی تاکید کرد: بسیار مایلیم پارکهای علم و فناوری کشور از جمله کرمانشاه را در زمینه گیاهان دارویی پای کار بیاوریم.
انتهای پیام
نظرات