• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404021410140
  • خبرنگار : 50214

جوکار خبر داد

تکمیل سالن دو و میدانی یزد تا دهه فجر امسال

تکمیل سالن دو و میدانی یزد تا دهه فجر امسال

ایسنا/یزد نماینده مردم یزد و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که امروز عرصه ورزش باید به عرصه‌ای برای رشد و تعالی و شناساندن توانمندی‌هایمان تبدیل شود، ‌ تکمیل سالن دو و میدانی استان به زیرساخت‌ها و استانداردهای لازم تا دهه فجر امسال را وعده داد.

محمدصالح جوکار امشب در نشست دختران برگزیده و نخبه ورزش استان یزد ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، ابراز کرد: دختران نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه والای دختران در دین مبین اسلام، ‌گفت: مهر و عطوفت دختران بر هیچکس پوشیده نیست به طوری که گرامبخشی هر خانواده‌ای به واسطه دختران است.

جوکار حضور در جمع نخبگان و افتخارآفرینان ورزش و جوانان استان را جای افتخار دانست و گفت: ورزش را نباید تنها در یک بعد مورد توجه قرار داد چراکه ورزش علاوه بر تربیت جسم، ‌ تربیت ارداه، خلاقیت و ابتکار است و یک دختر نمونه باید تمام این فضایل را در خود ببیند.

وی گفت: ورزشکاران باید شکست و پیروزی در میادین ورزشی را مدیریت و از هر یک تجربه مطلوبی کسب کنند.

نماینده مردم یزد و اشکذر با اشاره به کمبودها و عقب ماندگی‌های زیرساختی برای ورزش بانوان در استان، اظهار کرد: متاسفانه نه تنها در فضاهای ورزشی بلکه در حوزه مربیان تخصصی ورزش بانوان نیز با کمبود مواجه‌ایم و امروز علاوه بر تمام این کمبودها، در حوزه منابع مالی برای حمایت صنایع از ورزش با مشکل مواجه‌ایم و این در حالیست که حمایتهای موجود نیز عادلانه انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به لزوم تشکیل شورای عالی ورزش به ریاست استاندار، گفت: البته در کنار تمام این چالش‌ها، از یکسری فرصت‌ها نیز برخورداریم که نباید آنها را نادیده بگیریم.

جوکار با اشاره به سبقه و تاثیرگذاری یزدی‌ها و ظرفیت‌های انسانی و مادی استان، گفت: این ظرفیتها می‌تواند در جهت توسعه و پیشرفت ورزش استان به کار گرفته شود.

وی گفت: امروز عرصه ورزش باید به عنوان عرصه‌ای برای رشد و تعالی و شناساندن توانمندی‌های استان و کشورمان مورد توجه قرار گیرد و ورزشکاران استان می‌توانند در این رابطه موثر واقع شوند.

جوکار با اشاره به افتتاح سالن دو و میدانی استان بدون در نظر گرفتن زیرساختها و استانداردهای لازم، گفت: البته قول داده شده تا دهه فجر امسال شاهد تکمیل این سالن ورزش باشیم.

وی گفت: در حال حاضر هشت سئوال از وزیر ورزش و جوانان کشور در مورد وضعیت و کمبودهای ورزش استان داریم که امیدواریم به زودی پاسخگوی مردم یزد باشند.    

نماینده مردم یزد در پایان همت بالای ورزشکاران یزد با وجود تمام کمبودها را ستودنی خواند و گفت: جوانان استان در تمام حوزه‌ها درخشش‌های زیادی داشته و دارند، از ۲۹ سال کسب رتبه اول قبولی کنکور در کشور تا افتخارآفرینی ورزشکاران استان در عرصه‌های مختلف ورزشی که باید تمام آنها را قدر بدانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha