• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۴:۳۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404021510650
  • خبرنگار : 71560

سالک مطرح کرد

برخی از کشورهای اسلامی میدان عمل را به دشمن سپرده‌اند

برخی از کشورهای اسلامی میدان عمل را به دشمن سپرده‌اند

یک عضو جامعه روحانیت مبارز، تاکید کرد: اصل اولیه‌ای که سبب شده تا اتحاد و انسجام در جهان اسلام کم‌رنگ شود، نفوذ استعمار در میان کشورهای اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت اتحاد امت اسلامی، بیان کرد: از نگاه بنده چهار مانع اصلی بر سر راه اتحاد مسلمانان در جهان وجود دارد. مانع اول دنیاطلبی برخی از روسای کشورهای اسلامی است که سابقه طولانی در این زمینه دارند و به نوعی به دنبال یک نوع برتری طلبی نسبت به سایر کشورهای اسلامی هستند. این برتری طلبی سبب می شود که این اتحاد شکل نگیرد.

برخی از کشورهای اسلامی میدان عمل را به دشمن سپرده‌اند

وی اظهار کرد: مانع دوم وابستگی به ابرقدرت های بین المللی است. این وابستگی در برخی از کشورهای اسلامی دیده می شود؛ بنابراین تحت تعلیمات اسلام ناب قرار نمی گیرند که امت اسلامی به وحدت برسد. شعار وحدت سر می دهند، اما میدان عمل را در اختیار دشمن گذاشته‌اند. مانع سوم که قابل توجه است این بوده که برخی از کشورهای اسلامی احساس ضعف در برابر برخی از ابرقدرت ها می‌کنند و آمریکا و اسرائیل از این نقطه ضعف‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

اتحاد جهان اسلام مانعی بزرگ بر سر راه جنایت‌های اسرائیل است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمن با سوءاستفاده از این نقطه ضعف‌ها سوار بر سیاست های کشورهای اسلامی شده است. این مانع از ایجاد وحدت اسلامی به معنای واقعی کلمه می شود. مقام معظم رهبری به این نکات به نحو مطلوب دقت کرده اند. بحث وحدت و اتحاد را در سایه معنویت و دین می بینند. این نکته بسیار مهم است. زمانی که معنویت از بین برود، وحدت و اتحاد نیز کم‌رنگ می شود. اگر جهان اسلام با هم متحد بودند امروز اسرائیل نمی‌توانست این میزان جنایت در غزه و لبنان و یمن و سوریه انجام دهد.

کشورهای عربی یک نوع حزب گرایی خاصی را دنبال می کنند

وی تاکید کرد: اینکه چگونه می‌توان از ظرفیت حج برای تقویت انسجام در جهان اسلام بهره برد، باید نشست هایی بین سران کشورهای اسلامی مبتنی بر اداره جهان اسلام برگزار شود. اگر این وحدت کلمه شکل بگیرد در کل سیاست های کشورهای اسلامی اثر وسیع خواهد داشت.

سالک اضافه کرد: اگر جمهوری اسلامی در مسئله شورای خلیج فارس حضور پیدا می کرد، تحولات عظیمی در  منطقه ایجاد می شد و این اتحاد تقویت می گشت. اصل اولیه ای که سبب شده تا این اتحاد کم رنگ باشد، نفوذ استعمار است. استعمارگران در کنار سران کشورهای اسلامی حضور دارند. این نفوذ استعمارگران در جهان اسلام مانع از حرکت های اساسی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha