• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404021611028
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد

هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان

هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان از تکمیل ۳۰ کلاس درس سنگی و هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس در سطح استان خبر داد.

میثم لک‌زایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در جریان دیدار با بنیان‌گذار بنیاد فرهنگی آموزش قلم‌چی، مقرر شد این بنیاد نیکوکار ۱۴ پروژه در قالب ۳۰ کلاس درس نیمه‌تمام و سنگی را تکمیل کرده و همچنین ۱۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان را به تجهیزات هوشمندسازی مجهز کند.

وی افزود: این اقدامات گامی مؤثر در بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در مدارس استان به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی خواهد بود و ما قدردان نگاه مسئولانه و آینده‌نگر این عزیزان هستیم که همواره در توسعه عدالت آموزشی در استان پیش‌قدم بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در کلاس‌ها یکی از اولویت‌های مهم ما در مسیر تحول و ارتقای نظام تعلیم و تربیت است و این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز تحول واقعی در روند یادگیری دانش‌آموزان شود.

وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس استان با جدیت پیگیر تأمین، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی با کیفیت و استاندارد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha