ناصر قنبری سهشنبه ۱۶ اردیبهشت در کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی استان همدان، با اشاره به برگزاری جشنواره مبل و منبت در ابتدای سالجاری، اظهار کرد: جشنواره مبل و منبت از اول فروردین به مدت یک ماه در شهر ملایر برگزار شد که خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این جشنواره شد.
وی افزود: این دومین جشنواره مبل و منبت بود که به همت بخش خصوصی و به فاصله شش ماه در شهر ملایر برگزار شده بود که به جرأت میتوان گفت از موفق ترین جشنوارههایی بوده که ما طی سالهای گذشته برگزار کردیم.
قنبری با اشاره به فروش ۹۵۰ میلیارد تومانی فروش نوروزی مبلمان، خاطرنشان کرد: در جشنواره شهریورماه سال گذشته نیز به میزان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان فروش داشتیم که موجب به وجود آمدن رونق صنعت مبل و منبت در شهرستان ملایر شد.
رئیس کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی همدان تأکید کرد: با کمک اتاق بازرگانی همدان که همواره پشتیبان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بوده است نیز میتوان در بخش های فرش، سفال، گوهرسنگ ها و... چنین اقداماتی برای رونق این صنایع انجام داد.
قنبری با اشاره به مصوبات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در بخش صنایع دستی، گفت: دسترسی ورود و خروج شهرک صنعتی دو ملایر با وجود مصوبه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی متأسفانه عملاً اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.
خیرالله اسدی، نایب رئیس اتاق بازرگانی همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه امکان پیگیری موضوعات مختلف در هر کمیسیون با طرح مسائل در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را داریم، گفت: در بسیاری از مسائل بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی بسیار جلوتر حرکت میکند.
وی با اشاره به ضرورت برگزاری نمایشگاه فرش در ملایر، افزود: با توجه به اینکه شهر ملایر توانمندی مختلفی در زمینههای گوناگون دارد بنابراین با کمک دستگاهها و مسئولان اجرایی باید از قابلیتهای شهر ملایر استفاده کنیم.
مجید ملکیان، دبیر کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی نیز با بیان اینکه برای رونق صنایع دستی باید مجموعهها و رستههای مختلف صنایع دستی پای کار بیایند، گفت: همایش گوهرسنگها در اوایل اسفند در همدان برگزار شد که میتوان گفت اتفاق خوبی در این حوزه رقم خورد.
وی با اشاره به ایجاد میز مشترک بین ایران و ازبکستان برای بهرهمندی بخش خصوصی، افزود: با مشارکت و هدف گذاری درست فعالان صنایع دستی بخصوص در حوزه های فرش، صنایع دستی، سفال می توان اتفاقات خوبی را رقم زد.
دبیر کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه متأسفانه اطلاعات درستی در حوزه رستههای مختلف صنایع دستی در دست نیست، اظهار کرد: با آسیبشناسی و انجام اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی میتوان اطلاعات کافی در حوزه رستههای مختلف صنایع دستی جمعآوری کرد.
ملکیان ضمن ارائه پیشنهاد تدوین سند تحول صنایع دستی، تصریح کرد: تدوین سند تحول برای بررسی نیازها، آسیبشناسی، هدف گذاری، درج اطلاعات مجموعهها و رستههای مختلف با مشارکت تیم تحقیقاتی، مجموعه مشاورین و اداره میراث فرهنگی بسیار مثمر ثمر خواهد بود و به عنوان نقشه راه میتواند در حل بسیاری از مشکلات راهگشا باشد.
انتهای پیام
نظرات