حجت الاسلام سعید نصیرالاسلامی سهشنبه ۱۶ اردیبهشت در آیین گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر، با بیان اینکه علم پایه و مبنای هدایت و معرفت است، اظهار کرد: جامعهای به تعالی نخواهد رسید مگر اینکه پای درس معلمانی بزرگ بنشینند.
نصیرالاسلامی پایه قدرت هر کشور و قومی را علم دانست و گفت: بهترین و قویترین جوامع در طول تاریخ ملتهایی بودند که مبتنی بر علم پیشرفت کردند.
وی با تاکید بر اینک علم و تکنولوژی مبنا است، تصریح کرد: در جامعه جهانی در اطرافمان کشورهایی را میبینیم که سلطهگری میکنند و ادعای برتری بر دنیا دارند و با سیاست کلان ایجاد اغتشاش ذهنی تلاش دارند تا افکار عمومی جامعه ما را مشوش کنند.
رئیس عقیدتی سیاسی نداجا با بیان اینکه امروز با کشورهای سلطهگری روبرو هستیم که یک روز صحبت از مذاکره، تهدید و تحریم می کنند، یادآور شد: سیاست کلام آنها این است که در ذهن ملت ما اغتشاش ذهنی ایجاد کنند.
نصیرالاسلامی با بیان اینکه امروز خلع سلاح جامعهای که مبتنی بر علم بوده است کاری دشوار است، گفت: اگر امروز ما در دنیا با بزرگترین قدرتهای دنیا می نشینیم چیزی جز ثمره معلمانی همچون شما نیست.
رئیس عقیدتی نداجا خاطرنشان کرد: امروز پیشرفت علم و تکنولوژی، دفاعی و امنیتی باعث شده است که کنار ما بنشینند و مذاکره کنند.
وی ادامه داد: اگر آمریکاییها میتوانستند حرکتی را علیه نظام ما انجام دهند یک لحظه درنگ نمیکردند اما توسعه علم باعث شده است که اینکار را نکنند چون میدانند ما اساتیدی داریم که هزینه آنها را چند برابر خواهد کرد.
نصیرالاسلامی با اشاره به اینکه اقداماتی چون تلاشهای ناوگروه ۸۶ مرهون علم، صبوری و مقاومت است، متذکر شد: سیاست کلان دشمن با توجه به اغتشاش ذهنی که برای ما پیشبینی کرده است نسبت به مسایل هستهای و موشکی، سیاستی نرم و خطرناک برعلیه نظام است.
وی تقویت قدرت میدان را به عنوان یک راهکار برشمرد و گفت: هر ناو ما در هر کجا دور میزند بزرگترین پیام را به دنیا مخابره میکند که ما خصوصا در میادین بین المللی هستیم و حضور داریم.
رئیس عقیدتی سیاسی نداجا تسلط بر مسائل دیپلماسی از سوی دانشجویان و اساتید را از دیگر راهکارها دانست و ادامه داد: افسر موفق در میدان زمانی می تواند پرچم کشور را حفظ کند که مسائل را خوب رصد کند.
نصیرالاسلامی با تاکید بر اینکه باید به معنویت میدان دیپلماسی توجه شود، افزود: معنویت یعنی برای خدا حرکت کردن و به وظیفه عمل کردن و آنجا که فرمانده اراده میکند آنوقت باید دل به دریا زد.
این مسئول بر عمل به تکلیف و وظیفه تاکید کرد و گفت: فرق اساتید نظامی با غیرنظامی در این است که اساتید در این دانشگاهها توان رزم و ارتقای تکنیکهای مبارزه با دشمن را یاد میدهند و ارتقاء بصیرت دینی را میآموزند.
وی با بیان اینکه ارتقاء قدرت بازدارندگی در دنیای امروز که دنیای پر هرج و مرجی است بسیار مهم و حائز اهمیت است به وضعیت غزه و سوریه اشاره کرد و گفت: آنهایی که دم از حقوق بشر می زنند کجا هستند.
نصیر اسلامی تاکید کرد: باید آمادگی کامل را در مقابل تهدیدات دشمن داشت و این بازدارندگی در سطحی باید باشد که دشمن هرگز اندیشه تجاوز به کشور را نداشته باشد. کشوری امنیتی پایدار دارد که همواره آماده باشد.
ابوطالب مطلبی، فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر نیز در ادامه مراسم، با بیان اینکه در آستانه دومین سالگرد حماسه بزرگ ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش هستیم، اظهار کرد: این حماسه افتخار بزرگی را در تاریخ نظام بر جا گذاشت که با ریسک و درایت فرماندهی نیروی دریایی رقم خورد و باعث سربلندی ما شد.
وی ضمن گرامیداشت مقام معلم، گفت: خانواده اولین نقطه تعلیم و تربیت است که دارای جایگاه ویژهای است.
فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر افزود: برای اینکه اهمیت معلم روشن شود همین نکته بس که وی قبل از اینکه وارد کلاس درس شود هر گرفتاری که دارد را پشت کلاس درس باقی میگذارد و با روحیهای شاد وارد کلاس میشود. در کلاس درس، دانش آموز و دانشجو باید شادترین شخص را مقابل خود ببیند.
وی تصریح کرد: در این دانشگاه تلاش بر این است که دانشجوی امروز، افسر فردا و فرمانده پسفردا اصول نظامیگری و دانش روز دنیا را بیاموزد تا افسر و فرمانده موفقی در آینده شود.
فرمانده دانشگاه علوم دریایی نوشهر گفت: امید است نیرویی دریایی را بسازیم که در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.
انتهای پیام
نظرات