دکتر حاتم بوستانی در مراسم نکوداشت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی که امروز (۱۶ اردیبهشت) در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: دانشجویان و اعضای هیات علمی با هر نگرش سیاسی و هر سلیقهای با سیدمحسن ارتباط خوبی داشتند.
وی افزود: سید محسن شفیعی ویژگیهای خاصی داشت و لبخند زیبا، صبر و تحمل، آغوش باز برای شنیدن دغدغهها و گلایهها، منش و اخلاق اسلامی برخی از ویژگیهای وی بود.
بوستانی با بیان اینکه اولین دانشگاهی که پنج شهید گمنام در آن خاکسپاری شد، دانشگاه جندی شاپور اهواز بوده است، گفت: سید محسن شفیعی الگوی ملموس و در دسترس بود و آموزههای علمی، دینی و اخلاقی سید محسن جاودانه خواهد بود.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین عادلی نژاد رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان نیز اظهار کرد: توصیف و روایت بزرگان جایی است که واژهها به کلیشه تبدیل میشوند و سخنرانیها نمیتوانند حق مطلب سالها مجاهدت را ادا کنند.
وی با اشاره به دغدغهمندی سید محسن شفیعی در مورد دانشگاهها افزود: سید محسن میگفت کسی که به دفتر نهاد مراجعه میکند نباید بدون پاسخ از دفتر برود؛ بنابراین پرونده مفتوح در نهاد نداریم.
رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان بیان کرد: نرمخویی و مهربانی سید محسن شفیعی به گونهای بود که نورچشمی نداشت. در طول سه دهه حضور وی در فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه، همه به او نزدیک بودند و متعلق به طبقه خاصی نبود.
عادلینژاد گفت: سید محسن، سنگ صبور بود و گوش شنوایی برای شنیدن دغدغهها داشت. اگر نگران آینده انقلاب اسلامی هستیم باید بدانیم آینده این نظام از خلق و منشی مانند سیدمحسن شفیعی بیرون خواهد آمد و به چنین الگویی نیاز داریم.
به گزارش ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، عالم پرتلاش، فعال فرهنگی خدوم و مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای خوزستان بود که ۲۸ اسفندماه سال ۱۴۰۰ دار فانی را وداع گفت.
انتهای پیام
نظرات