عباس حاجیحسینی ضمن بیان این که پرورشدهندگان حوزه طیور توانستند به ازای هر شهروند یزدی در روز ۴۲ گرم پروتئین تولید کنند، گفت: در شرایط تغذیه طبیعی، هر فرد بالغ باید حدود ۷۰ گرم در روز پروتئین مصرف کند که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۷ درصد آن از صنعت طیور استان تامین شد.
وی خاطرنشان کرد: پارسال به طور متوسط هر ماه سه میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش جوجه گوشتی انجام شد که نسبت به میزان تعهدات، افزایش چشمگیری داشته است.
حاجی حسینی افزود: صنعت مرغداری استان یزد در سال گذشته بیش از ۸۴ هزار تن گوشت انواع طیور و ۴۷ هزار تن تخم مرغ تولید کرده که نسبت به سال قبل آن در زمینه گوشت ۲۶ درصد و در تخم مرغ ۱۴ درصد رشد تولید داشته است.
به گفته این مسئول، متوسط سرانه مصرف سالیانه تخممرغ ۱۶ و مرغ ۳۵ کیلوگرم بوده است بنابراین حدود ۶۰ درصد تخم مرغ و ۴۰ درصد مرغ مازاد استان به استانهای همجوار صادر میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشارزی یزد، حاجیحسینی در پایان عنوان کرد: با حمایت و همت همکاران و تلاش تولیدکنندگان زحمتکش، میزان ذخایر استراتژیک و وضعیت تولید اقلام پروتئینی در استان مطلوب و حداقل تا دو ماه آینده هیچ مشکلی از این نظر نخواهد بود.
انتهای پیام
نظرات