• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404021611478
  • خبرنگار : 50022

رسیدگی به درخواست‌های ۸۸۲ نفر در دیدار مردمی مدیران قضایی البرز

رسیدگی به درخواست‌های ۸۸۲ نفر در دیدار مردمی مدیران قضایی البرز

ایسنا/البرز رئیس کل و مدیران قضایی استان البرز در دیدارهای مردمی هفته جاری ضمن استماع درخواست‌های ۸۸۲ نفر از مراجعان، با ارائه ارشادات لازم، دستورات مقتضی برای حل مشکلات را صادر کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری البرز، حسین فاضلی هریکندی در حاشیه دیدار مردمی این هفته که به رسم روزهای سه شنبه در محل دفتر وی در حوزه ریاست دادگستری کل استان البرز برگزار شد با اعلام اینکه مدیران قضایی استان در دیدارهای مردمی هفته جاری در محل کار خود به درخواست‌های ۶۸۲ نفر از مراجعان رسیدگی و دستورات مقتضی را با هدف حل مشکلات صادر کردند اضافه کرد: عمده موضوعات طرح شده به مباحثی از قبیل اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، اختلافات ملکی، الزام به تنظیم سند، کمیسیون‌های شهرداری، تسریع در رسیدگی، ابطال سند، کلاهبرداری، اعسار، تسریع در رسیدگی و اجرای احکام اختصاص داشت.

یکی از مراجعان در روز جاری فردی بود که ادعا داشت مبلغی به شخصی بدهکار بوده است و تعهد می‌دهد این بدهی را در قالب ۳۰ گرم طلا در زمان مشخصی تحویل دهد اما در ادامه با توجه به عدم توانایی در پرداخت و جهت تضمین پرداخت بدهی، مجددا رسیدی را با تعهد ۱۰ سکه بهار آزادی با سررسید سال بعد می‌پذیرد تا طرف مقابل را از شکایت منصرف کند اما اکنون با شکایت همان فرد، علاوه بر مبلغ طلای مذکور به پرداخت مبلغ روز سکه‌ها نیز محکوم شده است که رئیس کل دادگستری استان البرز با طرح سئوالاتی در خصوص کیفیت و نحوه امضای این رسیدها گفت: شهروندان دقت داشته باشند وقتی رسیدی را مبنی بر پذیرش تعهدی به طرف مقابل خود ارائه می‌دهند و امضا می‌کنند، در قبال آن مسئولیت دارند و در اینجا جای تعجب است که فردی که تمکن مالی نداشته است مجددا به عنوان تضمین، تعهدی بیشتر از مبلغ بدهی خود را پذیرفته و هم اکنون علاوه بر پرداخت مبلغ روز طلا به پرداخت سکه ها نیز محکوم شده است.

این فرد در ادامه پرسید که شکایت وی با عنوان «تحصیل مال نامشروع» از طرف مقابلش به سرانجام خواهد رسید که رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: در این موضوع، با توجه به صدور احکام قطعی از سوی دادگاه حقوقی مبنی بر محکومیت وی به پرداخت مبالغ مورد تعهد، موجبی برای طرح شکایت با عنوان تحصیل مال نامشروع یا عناوین مشابه وجود ندارد و آرای محکومیت حقوقی هم قابلیت اجرا دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha