• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404021611480
  • خبرنگار : 51032

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان:

تغییر اقلیم و شرایط خشکسالی به نسبت سال گذشته حادتر شده است

تغییر اقلیم و شرایط خشکسالی به نسبت سال گذشته حادتر شده است

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان گفت: تغییر اقلیم و شرایط خشکسالی به نسبت سال گذشته حادتر شده که متوسط دما در سال گذشته ۲۵ درجه بوده و سال جاری این متوسط دما به ۳۳ درجه سانتی‌گراد رسیده است، این شرایط در سال‌های گذشته برای خرداد بود، در صورتیکه درحال‌حاضر یک ماه زودتر و در اردیبهشت گرمای هوا را شاهد هستیم.

ناصر اکبری، صبح امروز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در نشست مدیریت ستاد بحران، ناترازی‌های آب‌وبرق که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: به‌دلیل شرایط موجود، این جلسه را به‌عنوان سفیران آب تلقی می‌کنم و می‌خواهیم به‌صورت هرمی به این موضوع چه به‌صورت فرهنگی و دستوری ورود کنیم.

وی افزود: فرهنگ پویش اصفهان۲۰ـ  را اگر بتوانیم در خانوارها و ادارات توسعه دهیم، سرانه مصرف آب از ۱۷۰ لیتر به ۱۵۰ لیتر در شبانه‌روز تکاهش پیدا خواهد کرد، این کاهش نشان از مصرف هشت درصد کمتر آب است. اگر نیاز آبی را تنها در تابستان برآورد کنیم، کاهش این هشت درصد بسیار عدد سنگین و قابل توجهی است، انتظار داریم در این موضوع به‌صورت ویژه، سفیران آب و نمایندگان آب استان باشید.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان بیان کرد: موضوع دیگر که باید به آن پرداخت علت رسیدن به این شرایط و تشدید آن است، تغییر اقلیم و شرایط خشکسالی به نسبت سال گذشته حادتر شده است که متوسط دما در سال گذشته ۲۵ درجه بوده و سال جاری این متوسط دما به ۳۳ درجه سانتی‌گراد رسیده است، این شرایط در سال‌های گذشته برای خرداد بود در صورتیکه درحال‌حاضر یک ماه زودتر و در اردیبهشت گرمای هوا را داریم.

اکبری افزود: با بیان اینکه باید چند موضوع در رأس کار ادارات قرار گرفته شود، اظهار کرد: در تمام مکاتبات اداری باید موضوع مدیریت مصرف به‌عنوان یک شعار اداری انجام شود، استفاده از وسایل کاهنده همچون شیرهای پدالی که ۷۰ درصد مصرف را کاهش می‌دهد، نصب سایه‌بان که تأثیر کاهش ۲۰ درصدی دارد، تعویض فلاش تانک‌ها و شیرهای قطع سردوش‌ها و سرویس‌های بهداشتی از مواردی هستند که تأثیر ویژه‌ای در مدیریت مصرف آب دارند.

وی در ادامه در خصوص اقداماتی که خود آب‌وفاضلاب باید انجام دهد، گفت: این اقدامات شامل تله‌متری، مدیریت فشار، زون‌بندی و پهنه‌بندی است که بتوانیم عدالت توزیع را برای مشترکان فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان مطرح کرد: حدود ۵۰۰ نقطه پایش در استان ایجاد شده که هیچ کجای کشور چنین کاری انجام نشده است، به‌طور قطع این عمل بر مدیریت توزیع و مصرف تأثیر ویژه‌ای خواهد داشت، اما تمامی موارد اشاره شده یک بحث فنی هستند و مهم‌ترین موضوع بحث فرهنگی و فرهنگ‌سازی است، حال به غیر از موضوعات مدیریت مصرف، ادارات نیز باید در چنین شرایط همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha