• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021611608
  • خبرنگار : 71588

درخواست قاهره از جامعه جهانی برای مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه

درخواست قاهره از جامعه جهانی برای مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه

وزیر خارجه مصر امروز (سه‌شنبه) ضمن مخالفت با طرح رژیم صهیونیستی برای توسعه عملیات نظامی خود علیه نوار غزه، از جامعه جهانی خواست تا با این طرح رژیم صهیونیستی مقابله کنند.

به گزارش ایسنا، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در جریان گفت‌وگویی مطبوعاتی خاطرنشان کرد، آنچه درخصوص احتمال توسعه تجاوزات علیه نوار غزه مطرح است، امری کاملا ردشدنی است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه مصر در ادامه از جامعه جهانی خواست با این طرح رژیم صهیونیستی مقابله کنند.

عبدالعاطی همچنین تصریح کرد، مصر به تلاش‌های خود برای توقف کشتارها و سیاست هدفمند گرسنگی دادن به فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی و ازسرگیری توافق آتش‌بس ادامه خواهد داد.

وی اظهار کرد، بیش از ۶۰ روز از ورود کمک‌ها به غزه ممانعت می‌شود و این مسأله برای جامعه جهانی امری شرم‌آور و غیرقابل قبول است.

وزیر خارجه مصر همچنین گفت، رژیم صهیونیستی به عنوان یک قدرت اشغالگر از نظر قانونی موظف است غذا و نوشیدنی برای فلسطینی‌ها فراهم کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که روز دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دامنه عملیات نظامی خود در نوار غزه را گسترش داده و قصد دارد بیشتر جمعیت این منطقه را وادار به ترک خانه‌هایشان کند.

در همین راستا، منابع امنیتی عبری روز دوشنبه از آغاز قریب‌الوقوع عملیات گسترده نظامی رژیم صهیونیستی در غزه خبر دادند؛ عملیاتی که با هدف شکست کامل حماس و آزادسازی زندانیان صهیونیست طراحی شده و تخلیه غیرنظامیان فلسطینی بخش کلیدی آن است.

در این طرح نظامی، تخلیه گسترده ساکنان غیرنظامی نوار غزه از مناطق درگیری به‌عنوان یکی از ارکان اصلی مطرح شده است.

همچنین، یک منبع ارشد امنیتی تصریح کرده است که رژیم صهیونیستی حتی در صورت دستیابی به توافق موقت یا دائمی، از نوار غزه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در همین راستا، منبعی در دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد طرح این رژیم درباره غزه شامل اشغال کامل این منطقه جنگ‌زده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که از ماه مارس، تمامی گذرگاه‌های ورودی نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی بسته شده و کمک‌های غذایی، دارویی و امدادی به این منطقه قطع شده است؛ وضعیتی که به گفته نهادهای بین‌المللی به یک فاجعه انسانی منجر شده است.

بر اساس گزارش بانک جهانی، بیش از ۲.۴ میلیون فلسطینی ساکن غزه اکنون کاملاً وابسته به کمک‌های خارجی هستند و بیش از ۹۰ درصد جمعیت، حداقل یک بار از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha