• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404021712050
  • خبرنگار : 50046

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری خبر داد

غیرفعال بودن ۲۵۰ دستگاه تاکسی زرد در بجنورد

غیرفعال بودن ۲۵۰ دستگاه تاکسی زرد در بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بجنورد از غیرفعال بودن ۲۵۰ دستگاه تاکسی زرد در این شهر خبر داد.

حمیدرضا شافعی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بجنورد دارای ۷۰۰ دستگاه تاکسی زرد است که از این تعداد فقط ۴۵۰ دستگاه فعال و در حال فعالیت است و بقیه کار نمی‌کنند.

وی گفت: اگر ۷۰۰ دستگاه تاکسی در بجنورد فعال باشند با کمبود ناوگان مسافربری درون شهری مواجه نیستیم، اما ۲۵۰ دستگاه به علت فرسودگی کار نمی‌کنند.

شافعی افزود: تلاش خیلی زیادی برای نوسازی این ناوگان شده و موفق شدیم با اعطای تسهیلات از محل صندوق کارآفرینی امید برای ۴۵ تاکسی فرسوده وام تامین کنیم که تاکنون بسیاری از این خودروها نوسازی شده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن پیگیری‌ها و مکاتبات فراوانی با استانداری شده که بخشی از وام‌های کم بهره اشتغال را به نوسازی این ناوگان اختصاص داده شود تا اشتغال این افراد نیز پایدار بماند اما تاکنون اقدامی انجام نشده است.

این مقام مسئول بیان کرد: قیمت هر دستگاه تاکسی زرد از ۲۷۴ میلیون تا چندی پیش به ۶۴۰ میلیون تومان رسیده بود که امکان خرید آن‌ها توسط رانندگان وجود ندارد.

وی در ارتباط با خطوط تاکسی رانی گفت: در حال حاضر هشت خط تاکسی فعال در بجنورد وجود دارد که بیشتر این خطوط در هسته مرکزی شهر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha