• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1404021712309
  • منبع : ارتش جمهوری اسلامی ایران

امیر دریادار سیاری: وحدت، کلید موفقیت در همه عرصه‌ها است

امیر دریادار سیاری: وحدت، کلید موفقیت در همه عرصه‌ها است

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به نقش جوانان در موفقیت کشور، گفت: وحدت، کلید موفقیت در همه عرصه‌ها است.

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در ششمین روز سالگرد عملیات بیت‌المقدس، در همایش دانشگاه شیراز به ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان در این عملیات اشاره کرد و با یادآوری سختی‌های ۲۶ روز نبرد مداوم در گرمای خوزستان و آزادسازی خرمشهر، یاد و نام رزمندگان را در تاریخ جاودان دانست.

امیر دریادار سیاری با تاکید بر این نکته که وحدت، کلید موفقیت در همه عرصه‌ها است، از جوانان خواست تا همواره این اصل مهم را در نظر داشته باشند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن تجلیل از رشادت و ایثار شهدای عملیات بیت المقدس، اظهار کرد: بدون حضور و فداکاری رزمندگان در جبهه‌های حق علیه باطل، ایران امروز به این جایگاه رفیع نمی‌رسید.

وی بر ضرورت پاسداشت یاد و خاطره شهدا و ادامه مسیر آنان تاکید کرد و ضمن یادآوری دستاوردهای انقلاب اسلامی و نقش برجسته استان فارس در دوران دفاع مقدس، به جوانان حاضر در مراسم اظهار داشت که پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر رهبری دینی، مرهون وحدت و اعتقادات راسخ مردم ایران بوده است.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با یادآوری توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی در ابتدای پیروزی آن، خاطرنشان کرد: دشمنان با توسل به اقداماتی همچون ایجاد تفرقه قومی و مذهبی، ترور شخصیت‌های برجسته و تحمیل جنگ، درصدد بر هم زدن وحدت ملی و جلوگیری از پیشرفت انقلاب بودند. پیروزی در جنگ تحمیلی، افتخاری ارزشمند و حاصل وحدت و هماهنگی بی‌نظیر نیروهای مسلح اعم از  ارتش، سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین بود.

وی با تاکید بر نقش بی‌بدیل رهبری امام خمینی (ره)، ایثارگری ملت شریف ایران و رشادت‌های نیروهای مسلح در تحقق این دستاوردها، به جنگ نرم دشمنان و تلاش آنها برای نفوذ در افکار جوانان اشاره کرد و بر لزوم هوشیاری و بصیرت جوانان در مقابله با این توطئه‌ها تاکید کرد.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان، یاد و خاطره شهیدان دوران، علم شاهی و جاویدی را گرامی داشت و از جوانان خواست تا با حفظ وحدت و اتحاد، راه این شهیدان والامقام را ادامه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha