سردار محمدعلی نورینژاد، امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه در جلسه کمیسیون قرارگاه تشدید مقابله با سرقت استان گیلان، با بیان اینکه ظرفیتهای ملی برای مقابله با جرائم به ویژه سرقت بسیار بالاست، گفت: اگر بتوانیم توانمندی فرماندهان، انگیزه نیروها و قابلیتهای سازمانی را ارتقا دهیم، بستر ارتکاب سرقت در جامعه از بین خواهد رفت.
وی با تأکید بر اینکه تامین امنیت پایدار نیازمند مشارکت مردم است، افزود: بسیاری از سرقتها به دلیل غفلت صاحبان اموال و رعایت نکردن موارد ایمنی رخ میدهد.
رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی کشور با بیان اینکه باید این باور در جامعه نهادینه شود که مسئول اول حفظ اموال، خود مردم هستند به نقش نگهبانان محله در پیشگیری از جرائم اشاره کرد و گفت: اکنون ۱۳۰ هزار نگهبان محله در سطح کشور فعال هستند و این ظرفیت میتواند تا ۴۰۰ هزار نفر در کشور افزایش یابد.
این مقام انتظامی افزایش تعداد نگهبانان محله را گامی مهم در تقویت مشارکت مردمی برای ارتقاء امنیت اعلام کرد و اضافه کرد: این همافزایی زمینهساز امنیت محلات خواهد بود.
سردار نورینژاد با تاکید بر اینکه رعایت اصول بیمهای و ایمنی از سوی مردم مانند نصب تجهیزات حفاظتی و قفلهای استاندارد باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، تصریح کرد: این موارد بارها توسط پلیس آموزش داده شده و به دستگاههای ذیربط نیز ابلاغ شده است.
وی با اشاره به نقش مدیریت شهری در پیشگیری از سرقت بیان کرد: شهرداریها موظفاند در زمان احداث ساختمانها و شهرکها، اصول ایمنی و نظارتی را رعایت کنند که نصب دوربینهای نظارتی و طراحی فضاهای ایمن، گام مهمی در کاهش جرائم است.
رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با بیان اینکه پلیس با بهرهگیری از پایش سنتی در کنار پایش فنی و گشتهای میدانی، فضای ارتکاب جرم را برای سارقان ناامن کرده است، افزود: پلیس در حال اجرای ترکیبی از روشهای نوین و کلاسیک برای کنترل محیطی است.
این مقام انتظامی با اشاره به تجربیات عملیاتی پلیس در کشف جرائم گفت: بسیاری از سارقان در مکانهای عمومی یا هنگام مکالمه تلفنی قربانی را شناسایی و اقدام به سرقت میکنند بنابراین آگاهی مردم از شیوههای جدید سرقت، از اهمیت بالایی برخوردار است.
سردار نوری نژاد تصریح کرد: اطلاعرسانی و هشدارهای مستمر به مردم از طریق رسانهها، مساجد، مدارس و سایر نهادهای فرهنگی باید ادامه یابد تا فرصتهای سرقت به حداقل برسد.
وی با بیان اینکه پلیس در این مسیر کاهش سرقت آماده همکاری با همه دستگاههاست تاکید کرد: کاهش ۱۸ درصدی سرقت در سال گذشته نشاندهنده اثربخشی اقدامات مشترک بوده، اما همچنان باید تلاشها مضاعف شود تا امنیت درهمه سطوح جامعه نهادینه شود.
رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی کشور با اشاره به نقش مهم صنوف و اتحادیهها خاطرنشان کرد: این نهادها میتوانند با رعایت الزامات ایمنی و نصب دوربینهای مداربسته، نقش مؤثری در پیشگیری از سرقت ایفا کنند.
این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه پلیس بهطور مستمربا بهره گیری از ظرفیتهای مردمی، فناوریهای نوین و همکاری نهادهای مسئول به دنبال تضمین امنیت پایدار برای مردم است، گفت: امیدواریم در گزارشهای آینده، شاهد کاهش چشمگیرتری در وقوع سرقتها باشیم.
انتهای پیام
نظرات