• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404021812983
  • خبرنگار : 50996

برگزاری باشکوه جشن‌های دهه کرامت در مشهد با مشارکت گسترده مردمی

برگزاری باشکوه جشن‌های دهه کرامت در مشهد با مشارکت گسترده مردمی
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی مسئول کمیته رسانه جشن امام رضایی‌ها، با اشاره به آغاز ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در مشهد گفت: از ابتدای دهه کرامت، آستان قدس رضوی با همکاری نهادهای مختلف، برنامه‌های گسترده‌ای را با محوریت مردمی در حرم مطهر و سطح شهر تدارک دیده که اوج آن در جشن‌های ۳ روز آینده رقم خواهد خورد.

محسن هوشمند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آستان قدس رضوی از ابتدای دهه کرامت، برنامه‌های متعددی را در دستور کار خود قرار داده که بخشی از آن‌ها در قالب خدمات و رویدادهای مستمر اجرا شده است و بخش دیگر به مراسم ویژه حرم مطهر اختصاص دارد که تا ۳ روز آینده ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: مراسم اصلی حرم از امروز به مدت ۳ روز در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار می‌شود. در این جشن باشکوه، حضور حدود ۷۰ نفر از چهره‌های فرهنگی و هنری از جمله سیدجواد سادات هاشمی، محمدرضا حسینیان، محمد معتمدی، جواد خیابانی، علیرضا خمسه و همچنین چند بانوی هنرمند و مجری از جمله الهام چرخنده و ساره جوانمردی پیش‌بینی شده است.

مسئول کمیته رسانه جشن امام رضایی‌ها در خصوص محورهای این رویداد خاطرنشان کرد: : اگرچه محور اصلی این جشن‌ها در صحن پیامبر اعظم(ص) قرار دارد، اما برنامه‌هایی ویژه برای گروه‌های مختلف زائران نیز در نظر گرفته شده است. برای زائران غیرایرانی، مراسم در رواق دارالرحمه و صحن غدیر برگزار می‌شود و برای کودکان نیز برنامه‌های خاصی در رواق کودک تدارک دیده شده است. امروز برنامه‌ای ویژه برای نوجوانان در رواق امام برگزار شد و در این مراسم که با عنوان «نوجوانان امام رضایی» شناخته می‌شود، بالغ بر ۵ هزار نفر از نوجوانان و دانش‌آموزان مشهدی حضور داشتند و سراسر رواق امام غریب را پر کردند.

وی گفت: در کنار برنامه‌های حرم مطهر، جشن بزرگ خانوادگی «امام رضایی‌ها» نیز فردا در خیابان امام رضا(ع) برگزار خواهد شد و این جشن که از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر امتداد می‌یابد، شامل فعالیت بیش از ۱۸۰ موکب خدمت‌رسانی و پذیرایی از زائران است. برای اجرای منظم این رویداد ۳ نقطه محوری در سطح شهر پیش‌بینی شده است؛ میدان ۱۵ خرداد که در آن همکاران ما از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت دارند، میدان بسیج که مرکز اصلی جشن به شمار می‌رود و چهارراه دانش که محل استقرار سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی است.

هوشمند بیان کرد: در این جشن، رویدادهای متنوعی در نظر گرفته شده است و علاوه بر پذیرایی و اجرای برنامه‌های گوناگون، در ساعت ۲۰ قرائت سراسری قرآن برگزار خواهد شد و در ساعت ۲۰:۰۸ نیز بزرگ‌ترین نورافشانی تاریخ مشهد توسط شهرداری تدارک دیده و در مجموع تلاش شده است تا برنامه‌ها با تنوع، جذابیت و محتوای غنی همراه باشند تا مورد استقبال عمومی قرار گیرند.

وی افزود: در شب‌های دهه کرامت، مراکز و چای‌خانه‌های حرم مطهر نیز به صورت گسترده فعال هستند و تصمیم گرفته شده است تا به تناسب تعداد زائرانی که مشرف می‌شوند، در این مراکز نیز پذیرایی صورت گیرد، همچنین سطح کمی و کیفی خدمات در این ایام، با توجه به پیش‌بینی افزایش چشمگیر حضور زائران، به‌طور جدی ارتقا یافته تا میزبانی شایسته‌ای از زائران امام رضا (ع) صورت گیرد.

مسئول کمیته رسانه جشن امام رضایی‌ها بیان کرد: ستاد اجرایی این رویداد در فرمانداری مشهد تشکیل شده و دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، آستان قدس رضوی و شهرداری، با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های خود در این زمینه همکاری دارند، با این حال، اصل این رویداد، ماهیتی کاملاً مردمی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha