دکتر محمود عاطف راد امروز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت در گفت وگو با رسانه ها، ضمن گرامیداشت روز بیماران خاص، به تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اشاره و اظهار کرد: با تاسیس و استقرار این صندوق تعداد بیماری های خاص و صعب العلاج از پنج مورد به ۱۰۷ مورد و تعداد بیماران خاص و صعب العلاج استان از سه هزار نفر به ۵۹ هزار و ۴۴۹ نفر رسیده است.
وی افزود: از آغاز تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در آبان سال ۱۴۰۱، برای ۴۳۱ هزار و ۴۸۶ بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج به مراکز درمانی استان، ۶۵۰ میلیارد تومان توسط اداره کل بیمه سلامت گیلان پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه دیابت و سرطان(انواع سرطانها) بیشترین آمار را در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج استان به خود اختصاص دادهاند، گفت: این بیماران از پوشش بیمهای رایگان برخوردار هستند.
عاطف راد ادامه داد: صد درصد تعرفه دولتی خدمات مرتبط با بیماری توسط بیمه پرداخت می شود؛ در مواردی مانند دیالیز در مراکز خصوصی نیز حتی تا صد درصد تعرفه خصوصی خدمات مرتبط با بیماری خاص و صعب العلاج توسط بیمه سلامت پرداخت خواهد شد.
وی اضافه کرد: افرادی که دارای بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و می خواهند از مزایای بیمه ای این صندوق در درمان و کاهش هزینه ها بهره مند شوند، ابتدا باید در سامانه های بیمه سلامت، نشان دار شوند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: در راستای ارائه خدمات به جامعه هدف بیش از دو هزار مرکز شامل مطب، داروخانه، آزمایشگاه، تصویربرداری، توانبخشی، درمانگاه و بیمارستان طرف قرارداد با بیمه سلامت استان هستند.
وی تصریح کرد: بیمه شدگان استان می توانند سوالات خود را با شماره ۱۶۶۶ به صورت مستقیم و ۲۴ ساعته با کارشناسان بیمه سلامت مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات