• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404021913406
  • خبرنگار : 50175

عضو هیأت علمی دانشگاه:

امام رضا(ع) الگویی زنده برای زندگی عقلانی، اخلاقی و مقاومتی است

امام رضا(ع) الگویی زنده برای زندگی عقلانی، اخلاقی و مقاومتی است

ایسنا/لرستان عضو هیأت علمی دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: امام رضا (ع) تنها یک شخصیت تاریخی نیست، بلکه الگویی زنده برای زندگی عقلانی، اخلاقی و مقاومتی است.

صادق شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا، میلاد نورانی امام رضا (ع) را فرصتی برای بازاندیشی در معنای ولایت دانست و اظهار کرد: در شرایطی که عقلانیت و معنویت از هم گسیخته شده‌اند، سیره‌ی امام رضا (ع) ما را به سوی پیوندی عمیق‌تر با معرفت دینی فرا می‌خواند.

وی با اشاره به هجرت تاریخی امام به خراسان افزود: هجرت اجباری امام به سرزمین ایران، نه‌تنها یک حادثه سیاسی، بلکه سرآغاز شکل‌گیری پیوند عمیقی میان فرهنگ ایرانی و آموزه‌های شیعی بود.

عضو هیأت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر امروز مشهد مقدس یکی از قطب‌های فرهنگی و دینی جهان اسلام است، این میراث حضور امامی است که با علم، حلم و مهر خود، دل‌ها را تسخیر کرد.

شفیعی اضافه کرد: مقام علمی امام رضا (ع) در مناظراتی که با اندیشمندان ادیان و فرق مختلف داشتند، به‌روشنی جلوه‌گر است. این مناظرات که با اخلاق، آرامش و استدلال انجام می‌شد، نشان‌دهنده‌ی وسعت فکری و سعه‌ی صدر آن حضرت است. ما امروز به‌شدت نیازمند بازگشت به این الگوی تعامل مبتنی بر گفت‌وگو و درک متقابل هستیم.

وی میلاد امام رضا (ع) را نه فقط یک جشن آیینی، بلکه فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های اهل بیت دانست و گفت: زیارت امام رضا(ع)، اگر با معرفت همراه باشد، می‌تواند تحولی عمیق در جان انسان ایجاد کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: این میلاد، یادآور پیامی روشن است؛ در طوفان‌های زمانه، باید چراغ عقلانیت، معنویت و کرامت انسانی را، با الهام از سیره‌ی رضوی، روشن نگه داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha