• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404021913426
  • خبرنگار : 51038

مدیرعامل هلال احمر گلستان هشدار داد

گلستان در صدر حوادث/ ۱۰ گمشدگی در جنگل‌ها و سقوط جوانان از آبشارها تنها در دو هفته

گلستان در صدر حوادث/ ۱۰ گمشدگی در جنگل‌ها و سقوط جوانان از آبشارها تنها در دو هفته

ایسنا/گلستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان اینکه طی دو هفته گذشته، ۱۰ مورد گمشدگی در جنگل‌های گلستان و چندین مورد سقوط جوانان از آبشارهای طبیعی گزارش شده است، گفت: بیشتر این حوادث به دلیل بی‌توجهی به هشدارها رخ داده و از مردم درخواست می‌کنیم برای پیشگیری از فاجعه، ایمنی را جدی بگیرند.

قاسم غریب‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید اینکه وظیفه ذاتی هلال احمر که در شرایط سخت در کنار مردم باشد، اظهار کرد: امسال تصمیم گرفتیم شعار «جمعیت هلال احمر، نماد امید و خدمت بی‌منت» را برگزینیم؛ چرا که بارها دیده‌ایم در شرایط بحرانی، تنها مشاهده یونیفورم نیروهای هلال احمر، امید و آرامشی دوباره به افراد آسیب‌دیده می‌دهد.

وی بیان کرد: استان گلستان طی یک سال گذشته در بین پنج استان اول کشور از نظر تعداد حوادث قرار داشت که این حوادث بیشتر شامل تصادف، گمشدگی و سقوط از آبشارها بوده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با ابراز نگرانی از آمارهای نگران‌کننده، ادامه داد: تنها در دو هفته گذشته، ۱۰ گزارش گمشدگی ثبت شد که اغلب در مناطق مراوه‌تپه، توسکستان و سایر جنگل‌های استان رخ داده‌اند. همچنین شاهد سقوط جوانان ۲۰ تا ۳۰ ساله از آبشارهای طبیعی بودیم که متأسفانه در فصل بهار و تابستان افزایش می‌یابد.

مدیرکل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از این حوادث به دلیل بی‌توجهی افراد به تابلوهای هشدار و همکاری نکردن با شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها رخ می‌دهد، گفت:  توصیه ما این است که افراد در صورت ناآشنایی با مسیرها، مسیر جایگزین انتخاب کنند یا دست‌کم به علائم و فنس‌کشی‌های ایمنی توجه داشته باشند تا دچار حادثه نشوند.

غریب آبادی با اشاره به نقاط قوت جمعیت هلال احمر، اظهار کرد: در سال گذشته، بیش از ۲۰۰۰ حادثه در استان رخ داد که خوشبختانه همه آن‌ها با کمک مردم و داوطلبان، به‌خوبی و بدون اتفاق ناگوار مدیریت شد. نیروهای متعهد و کارآموخته ما، بزرگ‌ترین نقطه قوت جمعیت هلال احمر هستند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به بهبود زیرساخت‌ها، گفت: در سال‌های گذشته با کمبود خودروهای امدادرسان روبه‌رو بودیم؛ اما با پیگیری‌ها و حمایت‌های دکتر کدورت، این مشکل تا حد زیادی برطرف شد. در فاز نخست، ۱۵ دستگاه خودروی هایلوکس امدادی و ۶ دستگاه آمبولانس صفر کیلومتر به استان تخصیص یافت و در سال پیش‌رو نیز ۱۵ دستگاه آمبولانس دیگر تحویل استان خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با تأکید بر نقش بی‌بدیل داوطلبان، افزود: استان گلستان حدود ۸۰ هزار نیروی فعال دارد که اما همچنان پذیرای حضور داوطلبان جدید هستیم چرا که هدف ما، تحقق شعار ‘هر خانواده یک امدادگر’ است تا در زمان بروز حوادث، فردی آموزش‌دیده در کنار خانواده بتواند اقدامات اولیه را تا رسیدن نیروهای امدادی انجام دهد.

غریب آبادی با دعوت از مردم برای عضویت در جمعیت هلال احمر، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه "هلال من" اطلاعات خود را ثبت کرده و در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند. همچنین پس از ثبت‌نام، امکان مراجعه حضوری به مراکز هلال احمر در شهر خود را نیز دارند تا از ظرفیت آن‌ها در عملیات‌های امدادی بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha