• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404021913594
  • خبرنگار : 50061

امام جمعه قزوین:

ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی/ اعلام قطعی برق با اطلاع قبلی باشد

ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی/ اعلام قطعی برق با اطلاع قبلی باشد

ایسنا/قزوین امام‌جمعه قزوین در خصوص ناترازی برق، گفت: این مشکل به‌خاطر عوامل مختلفی ایجاد شده است اما اکنون صرفه‌جویی یک ضرورت است و مردم از مسئولین انتظار دارند که قطعی‌های برق با اطلاع و اعلام قبلی باشد.

آیت‌الله حسین‌ مظفری در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهر قزوین که در مسجدالنبی(ص) برگزار شد، با اشاره به ناترازی انرژی اظهار کرد: با توجه به کاهش بارش‌ها، مردم و مسئولین باید نسبت به صرفه‌جویی اقدام کنند تا از این تهدید عبور کنیم. سال گذشته خوزستانی‌ها با تدبیر از بحران کم‌آبی گذشتند و با فناوری نوین تولید گندم خود را ۲۴ درصد افزایش دادند بنابراین با تدبیر تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند. 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: با افزایش ۵۰ درصدی مصرف آب در تابستان صرفه‌جویی در بخش خانگی و کشاورزی یک ضرورت است، استفاده از ابزارهای کاهنده مصرف، اجتناب از شست‌وشوهای غیرضرور، کشت محصولات کم‌آب‌بر، بازیابی آب صنایع و فناوری‌های کم آب‌بر باید مورد توجه همگان قرار گیرد، البته تلاش‌هایی توسط مسئولین در حال انجام است تا مشکلات آب استان کاهش یابد. 

وی درخصوص قطعی برق بیان کرد: در مواردی برق منازل و صنایع خارج از اطلاع‌رسانی قطع شده یا در یک روز مکرر قطع شده است، اگر این اتفاق مدیریت نشود صنایع و مردم متحمل خسارت‌های سنگینی خواهند شد برای همین از مسئولین می‌خواهیم قطعی برق با اعلام قبلی باشد و از قطع مکرر برق جلوگیری شود. 

آیت‌الله مظفری با اشاره به  پیام مقام معظم رهبری به‌مناسبت همایش یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم، اظهار کرد: حوزه‌های علمیه مراکز علمی با تخصص‌های معین و مشخص هستند و پاره‌ای از علوم انسانی در حوزه‌ها مورد تدریس و تحقیق قرار می‌گیرد، حوزه‌ها مرکز تربیت نیروهای کارآمد برای هدایت دینی و اخلاقی جامعه هستند و مبلغانی را تربیت می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه خط مقدم‌ تقابل با تهدیدهای دشمنان در عرصه‌های گوناگون هستند؛ در حقیقت حوزه‌ها مرکز تولید و تبیین اندیشه‌های اسلام هستند و قله‌های نوآوری‌های تمدنی محسوب می‌شوند. 

امام جمعه قزوین گفت: پاسخگویی به سؤالات جامعه اسلامی و انسانی، رعایت اولویت‌ها در مباحث علمی، هماهنگی فتواها با نگاه به ابعاد فردی و اجتماعی زندگی بشر، لزوم آشنایی فقها با ابعاد معارف و علوم انسانی و آشنایی فقها با یافته‌های امروزی بشر در حوزه علوم انسانی در حوزه‌های علمیه مورد تأکید است.

آیت‌الله مظفری در خصوص تمدن نوین اسلامی تصریح کرد: امروز در تمدن غرب شاهد زورگویی شیفتگان قدرت، به‌کارگیری علم و دانش برای کشتار جمعی و ظلم و قساوت هستیم در حالی که تمدن اسلامی مبتنی بر توحید، کرامت انسانی، عدالت، آزادی، مجاهدت عمومی و حضور مردم در تمام عرصه‌ها و صحنه‌هاست. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha