• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404021913716
  • منبع : نمایندگی ایلام

پنجمین جشنواره سوارکاری «شو سواره» در سیروان برگزار شد

پنجمین جشنواره سوارکاری «شو سواره» در سیروان برگزار شد

ایسنا/ایلام پنجمین جشنواره استانی جشنواره استانی «شوسواره» با حضور ۳۵ سوارکار از ۱۲ شهرستان استان ایلام در بخش کارزان شهرستان سیروان برگزار شد.

شهاب شهبازی مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام‌ در این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره عصر جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ با هدف ترویج فرهنگ اسب‌سواری و معرفی ظرفیت‌های بومی منطقه برگزار شد.

وی افزود: جشنواره شوسواره، که بر زیبایی‌نمایی اسب تمرکز دارد، با حضور گسترده مردم و علاقه‌مندان به اسب‌سواری در منطقه کارزان برگزار شد؛ منطقه‌ای که از دیرباز به‌عنوان یکی از مراکز پرورش و نگهداری اسب در استان شناخته می‌شود.

شهبازی با تأکید بر لزوم احیای ورزش‌های سنتی چون اسب‌سواری و تیراندازی گفت: توسعه این ورزش‌ها، به‌ویژه در مناطقی با سابقه فرهنگی نظیر کارزان، از اولویت‌های اداره‌کل ورزش و جوانان است.

وی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره را حمایت از صنعت اسب، معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهرستان سیروان و جذب توریسم ورزشی عنوان کرد و گفت: امیدواریم با تداوم چنین برنامه‌هایی، زمینه رونق گردشگری و ارتقاء جایگاه سیروان در سطح ملی فراهم شود.

پنجمین جشنواره سوارکاری «شو سواره» در سیروان برگزار شد

در حاشیه این جشنواره بازارچه عرضه تولیدات بومی و محلی با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیروان نیز دایر شد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سیروان نیز در حاشیه این رویداد از حضور حدود دو هزار نفر تماشاگر در جشنواره امسال خبر داد و گفت: این استقبال گسترده موجب دلگرمی دست‌اندرکاران شد و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره ششم این جشنواره در فروردین‌ماه سال آینده آغاز شده است.

ولی صیدی رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان ایلام نیز بر سطح بالای کیفی این رویداد تأکید کرد و از ثبت سالانه این جشنواره در تقویم سوارکاری استان خبر داد.

باقر عالمی فرماندار شهرستان سیروان نیز با اشاره به شور و نشاط اجتماعی ایجادشده در جریان این جشنواره اظهار کرد: حضور پرشور مردم و علاقه‌مندان از سراسر استان ایلام، بیانگر ظرفیت بالای این شهرستان در حوزه گردشگری و ورزش‌های سنتی است و توسعه این‌گونه برنامه‌ها باید با همراهی تمام بخش‌ها ادامه یابد.

وی افزود: سوارکاری علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، می‌تواند به‌عنوان منبع درآمد برای مردم منطقه نیز ایفای نقش کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha