• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404021913755
  • خبرنگار : 71038

برگزاری مراسم گرامیداشت شهید امیر عبداللهیان در دامغان

برگزاری مراسم گرامیداشت شهید امیر عبداللهیان در دامغان

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از  کمیته رسانه «همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت»، در آستانه سالگرد شهدای خدمت، آیین گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با حضور خانواده وی، خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و جمعی از فعالان حوزه مقاومت و مسئولین استانی در مصلی شهرستان دامغان برگزار شد.

خالد قدومی در ابتدای این نشست عملیات طوفان‌الاقصی را ابتکار جنبش حماس دانست و گفت: البته انتقال و نشر آن در سطح بین‌المللی، با رایزنی‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران رقم خورد. شهید امیرعبداللهیان در جریان این عملیات، با تبیین مواضع بدرستی اقدام به دفاع از مردم مظلوم غزه کرد.

وی افزود: شهید امیرعبداللهیان یک عنصر افتخارآمیزی بود که تنها وزیر جمهوری اسلامی ایران نبود بلکه ایشان در جبهه مقاومت به عنوان فردی تعیین‌کننده در حوزه تبیین مواضع دیپلماسی مقاومت شناخته می‌شد.

نماینده جنبش حماس در ایران به شخصیت فردی شهید امیرعبداللهیان اشاره کرد و گفت: تواضع، تدین و تعهد سه مولفه مهم در روحیه این شهید بود که انس و الفت دیرینه او با مردم فلسطین را در سالیان دراز فراهم کرد.

وی افزود: شهادت ایشان ضایعه‌ای بزرگ برای جبهه مقاومت بود.

مجتبی ابطحی نیز  در ادامه این مراسم  با تاکید بر دوستی و آشنایی دیرینه با شهید امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: خانواده ایشان بنا داشتند نام او را در زمان تولد، قدرت‌الله بگذارند، اما به دلیل اینکه در تقارن با میلاد سیدالشهداء به دنیا آمد، او را حسین نامگذاری کردند و این شخص با اذن خدا به قدرت‌الله تبدیل شد. او در همه مسئولیت‌هایش چه در کلام و چه در عمل، نماد قدرت الهی بود.

وی به سوابق درخشان شهید امیرعبداللهیان قبل از همکاری با وزارت خارجه اظهار کرد: ایشان همیشه همراه و پشتیبان حوزه مقاومت بود و هیچگاه از یاری جبهه مقاومت دریغ نمی‌کرد و همواره مواضع او با جریان مقاومت یکسان بود. لذا این توفیق شهادت، پاداشی بر خدمات و زحمات بیکران او و همچنین افتخاری بزرگ برای او و خانواده محترم ایشان بود.

کولیوند استاندار سمنان نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به میهمانان این نشست بویژه خانواده شهید امیرعبداللهیان به بیان خصوصیات این شهید پرداخت و گفت: سالیان متمادی افتخار همکاری با این شهید خدمت در وزارت امورخارجه نصیب من شد.

در پایان این نشست اعضای شورای عالی اجلاسیه مجاهدان در غربت و استاندار سمنان از خانواده شهید حسین امیرعبداللهیان، سردار سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه استان سمنان و دکتر سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان با اهداء تندیس آستان قدس رضوی از آنان تجلیل و تقدیر بعمل آوردند.

 همچنین قاب یادبود تصویر شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی فقید جنبش حماس به نماینده جنبش حماس در ایران تقدیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha