• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404022013848
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خبر داد

افزایش ۲۳ درصدی جابجایی مسافر در سیستان و بلوچستان

افزایش ۲۳ درصدی جابجایی مسافر در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از جابجایی ۱۹۹ هزار و ۵۲۲ مسافر طی ۲۱ هزار و ۲۰۳ فقره سفر در سطح استان در فروردین ماه سالجاری خبر داد که این تعداد حاکی از افزایش ۲۳ درصدی در تعداد مسافر و افزایش هفت درصدی در تعداد سفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، گفت: از این میزان جابجایی مسافر، ۱۰۵ هزار و ۲۶۵ مسافر به مقصد درون استانی و ۹۴ هزار و ۲۵۷ مسافر نیز به مقصد برون استانی بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در حال حاضر ۶۴ شرکت مسافربری، ۳ پایانه مسافربری فعال و بیش از دو هزار راننده مسافری فعال در محدوده تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

کرد در پایان با بیان اینکه سیاست این اداره کل، جابه‌جایی ایمن و آسان مسافران است و در این راستا نظارت مضاعفی بر نحوه عملکرد شرکت‌ها و ناوگان عمومی انجام می‌شود تاکید کرد: مسافران می‌توانند هرگونه انتقاد و شکایت خود از شرکت‌ها و پایانه‌های مسافربری و یا رانندگان حوزه حمل و نقل مسافر بین شهری را از طریق سامانه ۱۴۱ به این اداره کل اطلاع دهند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha