• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404022014133
  • خبرنگار : 50026

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور اعلام کرد

رشد کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز در کشور

رشد کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز در کشور

ایسنا/خراسان جنوبی معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی کشور گفت: رشد کمک‌های خیرین از ۳۰۰۰ همت در چند سال گذشته به ۱۱ هزار همت در سال ۱۴۰۲و ۱۸ هزار میلیارد تومان درسال ۱۴۰۳ رسید.

علیرضا راشکی، صبح امروز۲۰ اردیبهشت در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی گفت: این جشنواره نماد بلوغ فکری و حداقل اقدام برای نیک‌اندیشان در حوزه مدرسه‌سازی است.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در راستای توسعه عدالت آموزشی نقش مؤثری ایفا کنیم، افزود: رئیس‌جمهور به‌طور ویژه به موضوع مدرسه‌سازی توجه دارند و بیش از ۳۰ جلسه در این زمینه برگزار کرده‌اند تا ناترازی در فضاهای آموزشی حل شود.

راشکی اظهارکرد: در شرایط اقتصادی دشوار، همیشه نگران بودم که کمک‌های خیرین کاهش یابد، اما با مشاهده کردم که خیرین همواره در کنار ما هستند.

وی با بیان اینکه کمک‌های خیرین از سه هزار همت در سال‌های گذشته به ۱۱ هزار همت در سال ۱۴۰۲ و به ۱۸ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، گفت: همه ما باید در زمینه مدرسه‌سازی فعال باشیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی کشور اظهار کرد: انتظار می‌رود یک شبکه اجتماعی از مردم در کنار پروژه‌های توسعه عدالت آموزشی شکل بگیرد و در کنار دولتمردان در حوزه مدرسه‌سازی فعالیت کنند.

سید حسن هاشمی، رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی، نیز به اهمیت علم و آموزش در این استان تاکید کرد و گفت: خراسان جنوبی همواره از نظر علمی و فرهنگی در سطح کشور و حتی جهان برجسته بوده و استعدادهای بسیاری در این استان در زمینه‌های مختلف از جمله علم، فناوری و تجارت وجود دارد.

وی افزود: در سال ۱۲۸۲، مدرسه شوکتیه در خراسان جنوبی تاسیس شد که در آن زمان از برترین مدارس خاورمیانه بود، امروز نیز با کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز، آموزش در این استان رو به پیشرفت است. اگرچه استعدادهای فراوانی در استان داریم، اما آموزش و پرورش خراسان جنوبی در برخی مقاطع مغفول مانده است.

هاشمی با بیان اینکه خراسان جنوبی استعدادهایی دارد که در سطح بین‌المللی شناخته شده هستند تاکید کرد: دانش‌آموزان این استان توانایی اختراع و ارائه فناوری‌هایی مانند کفش‌های تولید برق و میکروفن‌هایی که با صحبت کردن شارژ می‌شوند را دارند. این نشان از پتانسیل عظیم این استان است.

هاشمی در پایان سخنان خود ضمن یادآوری اقدامات بزرگان و خیرینی همچون مرحوم دکتر گنجی و استاد فرزین، از همه خیرین و مقامات حاضر در این مراسم تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم با همت خیرین و مسئولین، خراسان جنوبی به مرکز علمی و فرهنگی مهم‌تری در سطح بین‌المللی تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha