• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404022014139
  • خبرنگار : 71290

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی-عربی در دوحه

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی-عربی در دوحه

چهارمین همایش گفت‌وگوهای ایرانی-عربی با عنوان «روابط مستحکم و منافع متقابل» از امروز در دوحه قطر آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، همایش گفت‌وگوهای ایرانی-عربی به ابتکار مشترک و مشارکت شورای راهبردی روابط خارجی و مرکز مطالعات الجزیره و با حضور جمعی از مقامات، کارشناسان و پژوهشگران برجسته حوزه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برگزار می‌شود و تا ۲۲ اردیبهشت ادامه دارد.

پیش از این سه دور دیگر از همایش گفت‌وگوهای ایرانی – عربی به ابتکار مشترک شورای راهبردی روابط خارجی و مرکز مطالعات الجزیره با عنوان‌های «گفت‌وگو درباره بحران‌های منطقه»، «راهکارها و راه‌حل‌های امنیتی، اقتصادی و بحران‌ها» و «گفت‌وگو برای همکاری و تعامل» در سه سال اخیر برگزار شده است.

دور چهارم همایش با هدف تعمیق گفت‌وگوهای ایرانی عربی و بررسی امکان ایجاد شراکت راهبردی پایدار برای مقابله با چالش‌های منطقه طراحی شده است. شرکت‌کنندگان در قالب نشست‌های تخصصی در پی تدوین چارچوب‌های نظری و عملی برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای بر اساس تفاهم و اعتماد متقابل خواهند بود.

چالش‌های کلیدی غرب آسیا، وضعیت داخلی لبنان، اوضاع سوریه، یمن، مسئله فلسطین و چگونگی تقویت همکاری‌های اقتصادی بین ایران و کشورهای عربی از جمله مهم‌ترین موضوعات مورد بررسی در این دور از همایش گفت‌وگوی ایرانی عربی خواهد بود.

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی-عربی در دوحه
چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی-عربی در دوحه

جلسه افتتاحیه این همایش امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ به وقت محلی در دوحه و با حضور شخصیت‌های برجسته برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha