مریم کوشکی امروز (۲۰ اردیبهشت) در نشست ستاد هماهنگی مرکزی جوانی جمعیت، با بیان اینکه طرح آمایش امید با هدف افزایش نرخ باروری مدنظر همه است، اظهار کرد: طرح آمایش امید با هدف نرخ باروری دو و نیم (۲.۵) تا سال ۱۴۰۷، از طرف وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است و ما نیازمند همکاری همه دستگاههای اجرایی با دانشگاه علوم پزشکی لرستان و قرارگاه جوانی جمعت استان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: گزارش آمایش طرح امید، هر دو ماه یک بار با حضور رئیس دانشگاه و اعضای قرارگاه جوانی جمعیت، طی نشستی اعلام میشود تا شاخصهای کارنامه جوانی جمعیت مورد بررسی قرار گیرند و وضعیت دانشگاه در هر مرحلهای نیز مشخص شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نرخ باروری استان را متوسط کشوری دانست و گفت: طبق آمار ثبت احوال و ثبت سامانههای دانشگاهی، وضعیت استان در حد متوسط کشوری است و تا سال ۱۴۰۷ و با اجرای طرح امید، قرار است طی این مدت، نرخ باروری استان به عدد دو و نیم (۲/۵) برسد.
کوشکی به هفته ملی جمعیت اشاره کرد و گفت: هفته ملی جمعیت از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشتماه برگزار میشود و طبق جدول روزشمار این هفته، کلیه برنامهها و شرح وظایف هر مدیریت و دستگاه اجرایی نیز مشخص شده و چون با شهادت دکتر رئیسی و دیگر شهدای خدمت همزمان شده است؛ باید متناسب با این ایام اقدام کرد.
امیدعلی عادلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه، فرزندآوری را یکی از سیاست کلان کشور دانست و گفت: جوانی جمعیت و بحث فرزندآوری، جز سیاستهای کلان کشوری برای جلوگیری از پیری جمعیت است و با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در سطج جامعه، میتوان آیندهای روشن را پیش روی همه قرار داد تا تصمیمگیری درستی در بحث فرزندآوری صورت گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در این نشست در خصوص نحوه اجرای هفته ملی جمعیت، اجرای طرح آمایش امید، راهاندازی مهدکودک ستاد دانشگاه، فعال سازی اتوماسیون اداری برای دور کاری همکاران دارای فرزند زیر ۷ سال، بحث خوابگاههای متاهلی، ساماندهی اجرای ماده ۲۰، نحوه اطلاع رسانی و ساخت کلیپ، تشویق جوانان به امر ازدواج، دادن وامهای متاهلی به دانشجویان و بررسی چالشهای پیش روی جوانی جمعیت در استان، بحث و تبادل نظر و پس از بیان نظرات و پیشنهادات لازم، تصمیمات نهایی اتخاذ شد.
انتهای پیام
نظرات