محبوب حسینی ۲۰ اردیبهشت اظهار کرد: جمعیت فعلی شهرستان بیله سوار ۵۰ هزار نفر است اما در دو روز گذشته و در این جشنواره بیش از ۵۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور و استان اردبیل میهمان این شهر مرزی بودند تا از نزدیک با زیباییهای این منطقه آشنا شوند.
وی کوچ عشایر را نمادی از زیبایی طبیعت و انس و آمیزش انسان با محیط زیست اعلام و خاطرنشان کرد: جشنواره کوچ عشایر فرصتی مغتنم برای معرفی جاذبه های گردشگری شمال استان اردبیل به ویژه منطقه بیله سوار و جعفرآباد است تا مردم مناطق مختلف از این زیبایی ها بهره مند شوند.
فرماندار بیله سوار با اشاره به حضور جامعه عشایری از سراسر کشور در سومین جشنواره بین المللی و دوازدهمین جشنواره ملی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: همچنین در این جشنواره از چهار کشور ارمنستان، قزاقستان، افغانستان و ترکمنستان پذیرای عشایر بودیم که برای ما مایه فخر و مباهات است.
حسینی از ایجاد ۶۰ غرفه و ۴۶ آلاچیق سنتی عشایر در این جشنواره خبر داد و بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی آداب، سنن و رسوم عشایر منطقه مغان و در کنار آن ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین مردم بود که شاهد حضور خیل عظیمی از جمعیت در این جشنواره بودیم.
وی با بیان اینکه بیله سوار و شمال استان اردبیل از استوانه های اصلی تولید در کشور محسوب می شوند، گفت: نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید در سطح ملی و سرمایه گذاری آسان در سطح استانی ایجاب می کند تا تمام توان خود را برای تحقق این شعار و ارتقای سیمای تولید در این منطقه بکارگیری کنیم.
حسینی با اشاره به اینکه به رغم تولید فراوان محصولات کشاورزی شمال استان اردبیل از نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی رنج می برد، تصریح کرد: شایسته است تا مسئولان استانی با تدابیر لازم جلوی خام فروشی را گرفته و نسبت به ایجاد این صنایع در بیله سوار همت کنند.
انتهای پیام
نظرات