• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404022014302
  • خبرنگار : 50181

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه:

آماده‌ایم متولی صادرات محصولات دانش‌بنیان و فناور به کشور عراق باشیم

آماده‌ایم متولی صادرات محصولات دانش‌بنیان و فناور به کشور عراق باشیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: این آمادگی را داریم که متولی صادرات محصولات دانش‌بنیان و فناور به کشور عراق باشیم.

به گزارش ایسنا، سیامک آزادی، امروز(۲۰ اردیبهشت) در جریان بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از برج فناوری کرمانشاه، از فعالیت ۱۰۰ شرکت‌ دانش‌بنیان در استان کرمانشاه یاد کرد که از این تعداد ۵۷ شرکت تحت حمایت پارک علم و فناوری هستند و گفت: عمده این شرکت‌های دانش بنیان در سه زمینه برق و الکترونیک و سیستم‌های خودکار، ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر مواد شیمیایی فعالیت دارند.

وی با اشاره به ۲۰ سال فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در این مدت از ۸۰۵ واحد فناور حمایت کردیم که ۳۴۹ واحد هنوز تحت حمایت ما قرار دارند. ۸۵۰ کالا و خدمات توسط این شرکت‌ها تولید شده و بالغ بر ۲۷۰۰ نفر نیز در این شرکت‌ها مشغول به کار شدند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از تولید ۳۳ محصول اختصاصی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه خبر داد که نمونه دیگری در کشور ندارند و ادامه داد: میزان فروش شرکت‌های دانش‌بنیان استان نیز سال گذشته دو همت و میزان صادرات آنها نیز بالغ بر ۴۲۴ هزار دلار بوده است.

آزادی میزان تسهیلات پرداخت شده به این شرکت‌ها در سال گذشته را نیز ۵۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی به سایر بخش‌های زیرمجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز اشاره کرد و با بیان اینکه در هفت شهرستان مرکز رشد و کانون شکوفایی فعال است، یادآور شد: قوی‌ترین مرکز گیم و انیمیشین غرب کشور را در کرمانشاه با ۹ هسته فناور داریم و در مرکز نوآوری هوشمندسازی و اینترنت اشیاء نیز هفت هسته و در مرکز توسعه گردشگری که به تازگی فعالیت آن آغاز شده پنج هسته فناور شکل گرفته است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه درباره برج فناوری کرمانشاه به عنوان بزرگترین برج فناوری کشور نیز اظهار کرد: این برج ظرفیت استقرار بیش از ۱۱۰ واحد را دارد و اکنون نیز ۷۵ واحد در آن مستقر  هستند.

آزادی پیشرفت این برج را ۸۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه ۷۸ میلیارد تومان است. 

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز برج فناوری کرمانشاه شامل برج‌های دوقلو است، افزود: مطالعات برج دوم نیز به اتمام رسیده و پیگیر اجرای آن پس از حل و فصل مسائل برج اول هستیم.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از در دست پیگیری بودن شهرک فناوری ۱۲۰ هکتاری کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل زیرساخت‌های این شهرک در فاز اول برای استقرار حدود ۴۰ واحد، ۲۰۰ میلیارد تومان است، اما این شهرک در بلندمدت برای استقرار ۲۰۰ واحد دیده شده است.

به گفته آزادی، این شهرک می‌تواند برای ۵۰۰ نفر اشتغالزایی داشته باشد.

وی به بیان چند خواسته از معاون علمی رئیس جمهور نیز پرداخت که حمایت برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه، حمایت برای تکمیل پنج مرکز نوآوری در پنج شهرستان استان، کمک به تکمیل مرکز نوآوری و شکوفایی سنقر که ۴۰ درصد پیشرفت دارد و همچنین افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری زاگرس به حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان از مهمترین این موارد بود.

وی همچنین پیشنهاد داد کرمانشاه متولی صادرات محصولات دانش‌بنیان و فناور به کشور عراق باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha