یحیی رمضانی امروز ۲۰ اردیبهشت در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این شورا بالاترین نهاد تصمیمگیری و نظارت در توسعه اقتصادی و نظارت در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان است، اظهار کرد: پنج کارگروه تخصصی ذیل این شورا بوده و حسب نیاز امکان تشکیل کمیته در ذیل این کارگروهها وجود دارد که باید از تشکیل کمیتههای موازی پرهیز شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: از برنامههای اولویتدار استان در سالجاری شامل بررسی و تدوین طرحهای توسعهای، تهیه برش استانی برنامه هفتم توسعه بر اساس چارچوبهای سازمان برنامه و بودجه، بررسی، تصویب و اجرای برنامههای تحقق شعار سال، بررسی و نظارت بر توسعه اجتماعی، بررسی شاخصهای توسعهای استان، بررسی اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، جهتگیری برای اجرای طرح آمایش سرزمین و برنامههای توسعه استانی، بررسی وضعیت اجرایی سند جامع گردشگری، راهبری و مدیریت اجرای طرحهای توسعه زنجیرههای ارزش راهبری استان، شناسایی، ظرفیتها و قابلیتهای استان، مولدسازی اموال و داراییهای دستگاههای اجرایی و ارتقای نیروهای بومی است.
وی با بیان اینکه Gdp(تولید ناخالص ملی) چهارمحال و بختیاری بسیار پایین است، گفت: این شاخص با افزایش تولید و صادرات افزایش پیدا میکند، اهداف کارگروهها باید در همین راستا باشد، لذا بخش خصوصی در این حوزه تاثیر گذار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از ظرفیتهای اتاق بازرگانی و تعاون برای افزایش تولید ناخالص ملی استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه درآمد بدون نفت برای چهارمحال و بختیاری ملاک است، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۴ باید به سمت افزایش درآمدهای مالیاتی، بیمهای، بانکی و بنگاههای اقتصادی برویم، اتاق بازرگانی در راستای تمرکز حسابهای بانکی شرکتهای بخش خصوصی اقدام کند.
رمضانی با اشاره به اینکه افزایش درآمد ۲۰ درصدی برای چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳ پیشبینی شده است، بیان کرد: دستورالعمل این مسئله نیازمند واکاوی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال از کتاب قانون بودجه ۱۴۰۴ کشور منوط به احکام قانونی و ظرفیتها و تکالیف مراجع و دستگاههای اجرایی خبر داد و گفت: دستگاههای اجرایی نباید به بودجه استانی اکتفا کنند، مدیران میتوانند از تفاسیر بودجهای برای افزایش اعتبار دستگاه خود استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه تا پایان سال گذشته به ۲۲ دستگاه اجرایی چهارمحال و بختیاری ۱۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار هزینهای با تخصیص ۹۹ درصد اختصاص یافت، گفت: تا شهریورماه فرصت جذب وجود دارد، باید این اعتبارات جذب تا منجر به ارتقای شاخصهای زیربنایی شود.
رمضانی ادامه داد: برخی از ستونهای اعتباری سال ۱۴۰۴ به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شده است، منتظر ابلاغ دستورالعمل برای توزیع هستیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از ۴۳۱ میلیارد تومان اعتبارات نفت و گاز ۶۵ درصد تخصیص یافت، یادآور شد: اعتبارات از محل فروش اموال دولتی ۱۰۰ درصد تخصیص داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اعتبارات محرومیتزدایی استان را ۳۶۴ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۶۱ درصد این اعتبار تخصیص پیدا کرده است، همچنین از ۵۲۲ میلیارد تومان اعتبارات توازن استانی ۲۰ درصد تخصیص داشتیم.
وی افزود: از محل اعتبارات توازن در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۲۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت که ۷۳ درصد آن تخصیص یافت.
رمضانی خاطرنشان کرد: در سالجاری ۱۸۷۰ میلیارد تومان به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت که رشد ۷۰ درصدی دارد، از این میزان ۱۱۷۰ میلیارد تومان به پروژههای استانی و ۷۰۰ میلیارد به پروژههای ملی اختصاص پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات