قدرت الله ابک، ۲۰ اردیبهشت در جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک اظهار کرد: هر هفته در روزهای شنبه جلسات مستمری در این خصوص برگزار میکنیم تا اقدامات مشترکی توسط تمام دستگاهها انجام شود تا کمترین تنش آبی را در سال جاری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه از شهرداری، اوقاف و سازمان برنامه انتظار همکاری داریم گفت: از سدهای کمال صالح اراک و الغدیر ساوه وضعیت مطلوبی گزارش نشده است و باید برنامه مدونی داشته باشیم تا کمترین مشکل و شرایط بحرانی را در شهرهای اراک و ساوه داشته باشیم.
حسین اسدی، مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی نیز اظهار کرد: با کاهش شدید بارشها و کاهش ذخایر سدهای کمال صالح و الغدیر، دوچندان نسبت به سال قبل با چالش تامین آب شهرهای اراک و ساوه مواجه هستیم.
وی با تاکید بر ضرورت مدیریت یکپارچه آب شهری در اراک عنوان کرد: در حال حاضر فقط تامین آب کوتاه مدت اولویت ماست. از ۶۰۰ انشعاب فضای سبز شهر اراک که باید قطع میشد تاکنون ۳۸۴ انشعاب قطع شده است. شهرداری موظف است نسبت به تسریع در اجرایی کردن خط انتقال ۳۲ کیلومتری پساب جهت آبیاری فضای سبز شهر اراک اقدام کند.
سعید سرآبادانی، مدیرعامل شرکت آبفا استان مرکزی نیز اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص، از تمام دستگاهها درخواست و مساعدت داریم تا در رفع تنش آبی اراک مشارکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه طبق قانون برنامه هفتم، انشعابات فضای سبز شهرداری بایستی پلمب شوند گفت: ما تمام انشعابات فضای سبز شهرداری را پلمب کردیم ولی ۲۰ پلمب توسط شهرداری باز شده که باز شدن پلمب این انشعابات، ترک فعل است.
سرآبادانی با بیان اینکه ۲۲ حلقه چاه در اختیار آبفا است که ۴ حلقه به طور کامل خشک شدهاند تصریح کرد: قرار بود ۷ حلقه چاه از سوی شهرداری در اختیار ما قرار بگیرد که ۴ حلقه در اختیار قرار گرفت و به میزان ۳۴ لیتر بر ثانیه در تامین آب شرب شهری اثربخشی داشت ولی از تحویل ۳ حلقه چاه دیگر توسط شهرداری خودداری شد. از شهرداری عاجزانه درخواست داریم تمام چاهها به ما تعلق بگیرد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان مرکزی عنوان کرد: امسال صلاح نیست کشاورزی با چاههای اطراف شهر اراک انجام شود و باید از اینکار جلوگیری شود. ۱۳ حلقه در اراک حفاری کردیم که ۴ حلقه آب لازم را نداشته و از اوقاف درخواست داریم همکاری کند تا به هر طریق ممکن هر تعداد چاه را به خط انتقال آب وصل کنیم.
انتهای پیام
نظرات