• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404022114687
  • خبرنگار : 71560

حمایت «نوبخت» از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

حمایت «نوبخت» از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

دبیر کل حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد که ایستادگی منطقی در برابر رفتار متناقض و زیاده خواهی های آمریکا مورد حمایت ملی و در تاریخ پر افتخار ایران مانا خواهد بود.

 به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در آستانه چهارمین دور از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان، در شبکه ایکس نوشت:

« مساعی هوشمندانه وزیر امورخارجه و هیات مذاکره کننده کشورمان در جهت رفع تحریم ها و استیفای حقوق ملّی و بین‌المللی، قابل تقدیر و ایستادگی منطقی در برابر رفتار متناقض و زیاده خواهی های آمریکا مورد حمایت ملی و در تاریخ پر افتخار ایران مانا خواهد بود.»

بر اساس این گزارش، دو روز گذشته بدر بوسعیدی، وزیر خارجه در شبکه ایکس رسما تایید کرد که پس از انجام هماهنگی‌های لازم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا روز یکشنبه ۱۱ می (۲۱ اردیبهشت) در مسقط برگزار می‌شود.

پیشتر عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان نیز اعلام کرده بود که قرار است مذاکرات یکشنبه برگزار شود. وی تاکید کرد که زمان و مکان مذاکرات به عهده عمان است و ایران با برگزاری دور مذاکرت در روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت موافقت کرده است.

دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، دو هفته گذشته در روز شنبه ششم اردیبهشت ماه برگزار شد. بنا بود تا دور چهارم مذاکرات در روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در رم برگزار شود. اما به گفته وزیر امور خارجه عمان به دلایل لجستیکی این نشست لغو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha