• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404022114835
  • منبع : نمایندگی ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام عنوان کرد؛

کلاهبرداری ۱۰۰ میلیاردی در ایلام با وعده سرمایه‌گذاری در طلاجات

کلاهبرداری ۱۰۰ میلیاردی در ایلام با وعده سرمایه‌گذاری در طلاجات

ایسنا/ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: متهمی که در پوشش وعده سرمایه‌گذاری در طلاجات، مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در ایلام کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

سردار جمال سلمانی امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در این خصوص اظهار کرد: پس از مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس آگاهی استان مبنی بر اینکه فردی از آن‌ها با وعده سرمایه‌گذاری در طلاجات کلاهبرداری کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان مشخص شد فرد کلاهبردار با ترفندهای مختلف و فعالیت در سطح شهر، موفق به جلب اعتماد تعدادی از شهروندان ایلامی شده و به بهانه افزایش قیمت طلا طی چند مرحله و در مجموع ۱۰۰ میلیارد ریال از افراد شاکی دریافت کرده است.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد: با جمع‌بندی پرونده، کارآگاهان پلیس آگاهی استان طی چند روز کار و اقدامات پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه فرد کلاهبردار شده و طی هماهنگی با مرجع قضایی در عملیاتی وی را دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، سردار سلمانی با بیان اینکه تاکنون ۹ نفر از متهم شکایت کرده‌اند، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha