• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404022114879
  • منبع : نمایندگی اردبیل

با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل؛

جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان نیر برگزار می‌شود

جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان نیر برگزار می‌شود

ایسنا/اردبیل مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر خبر داد و هدف از این رویداد فرهنگی را ترویج مصرف ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان و ارتقای سلامت جامعه عنوان کرد.

محمد اله‌بخش ۲۱ اردیبهشت با اشاره به اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار، از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: این جشنواره روز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ در منطقه تفریحی و گردشگری بولاغلار برگزار خواهد شد.

اله‌بخش در تشریح اهداف این جشنواره اظهار کرد: ترویج مصرف ماهی و آشنایی مردم با روش‌های متنوع طبخ آبزیان، مهم‌ترین اهداف این جشنواره است.

متاسفانه سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل حدود ۱۱.۵ کیلوگرم است که نسبت به میانگین جهانی (۲۰ کیلوگرم) پایین‌تر است. برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند در ارتقای سطح آگاهی و ذائقه مردم نقش مؤثری ایفا کند.

وی با تأکید بر خواص دارویی و تغذیه‌ای آبزیان گفت: در بسیاری از کشورهای جهان، ماهی نه‌تنها به عنوان ماده غذایی، بلکه به عنوان دارو توصیه می‌شود. تلاش ما نیز این است که با بهره‌گیری از چنین ظرفیت‌هایی، گام‌های موثری در حوزه سلامت عمومی برداریم.

گفتنی است، زمان تحویل غذا از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و مراسم اصلی جشنواره از ساعت ۱۴ بعد از نماز جمعه برگزار خواهد شد. در پایان، به نفرات برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha