علیاکبر ورمقانی، امروز یکشنبه(۲۱ اردیبهشت) در جلسه ساماندهی امور جوانان با موضوع ازدواج و جوانی جمعیت با اشاره به اهمیت تمرکز بر مسائل اولویتدار جوانان، گفت: برای جلسات آینده لازم است دستورکارها تخصصیتر تعریف شود، به عنوان نمونه میتوان نشستهایی مجزا برای موضوعات مسکن جوانان، اشتغال و آسیبهای اجتماعی برگزار کرد تا دستگاههای مرتبط گزارشهای مستند و آماری از عملکرد و برنامههای خود ارائه دهند.
وی افزود: در حوزه اشتغال، باید مشخص شود که دستگاههایی چون جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، فنیوحرفهای و نهادهای حمایتی چه میزان در تثبیت یا ایجاد شغل برای جوانان نقش داشتهاند. همچنین، تحلیل آماری و تطبیقی نسبت به سالهای گذشته ضروری است تا میزان تأثیر اقدامات سنجیده شود.
معاون استاندار کردستان، با اشاره به برگزاری همایش پیادهروی خانوادگی در دوم خردادماه، از تمامی دستگاههای اجرایی خواست با اطلاعرسانی و هماهنگی، شرایط حضور پرشور مردم را فراهم کنند.
وی، با اشاره به نقش تبلیغات محیطی، غرفههای خدماتی، اقدامات فرهنگی و مشارکت نهادهای مختلف مانند سپاه، شهرداری، هلالاحمر و کانون پرورش فکری، تأکید کرد: این رویداد باید در راستای ترویج فرزندآوری و تبیین سیاستهای مرتبط با جوانی جمعیت، بهرهبرداری محتوایی نیز داشته باشد.
ورمقانی با اشاره به اهمیت توجه به خانواده و تقویت بنیانهای فرهنگی آن، گفت: برنامهریزی برای خانوادهها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقاء آگاهی آنان نسبت به نیازهای فرزندانشان، از مهمترین وظایف ماست. نباید تنها به جلسات بسنده کرد بلکه باید اقدامات میدانی و کاربردی نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی، با بیان اینکه ادغام سازمان ملی جوانان با ورزش و جوانان موجب سنگینتر شدن وظایف این حوزه شده است، خواستار توجه بیشتر به مأموریتهای حوزه جوانان شد و تصریح کرد: همه دستگاهها باید به صورت جدی پای کار بیایند تا بار این مسئولیت به طور عادلانه توزیع شود.
معاون سیاسی استاندار کردستان، در پایان از سازمان برنامه و بودجه خواست با همکاری دستگاههای مربوط، نسبت به استخراج آماری دقیق از وضعیت جوانان استان اقدام کنند و افزود: آمار درست، پایه و اساس برنامهریزی درست است. این دادهها میتوانند در سرشماری سال آینده مبنای تصمیمگیریهای مهم برای دهه آینده استان باشند.
انتهای پیام
نظرات