• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404022114906
  • خبرنگار : 50214

شهردار یزد خبر داد

اتمام طرح‌های نیمه‌تمام چندین ساله شهر یزد/ضریب ایمنی شهر افزایش یافت

اتمام طرح‌های نیمه‌تمام چندین ساله شهر یزد/ضریب ایمنی شهر افزایش یافت

ایسنا/یزد شهردار یزد ضمن ارائه گزارشی از برخی اقدامات صورت گرفته در شهر طی سال‌های اخیر، گفت: دوره ششم شورای اسلامی شهر یزد و این دوره شهرداری یکی از دوره‌های پرکار به شمار می‌آید چرا که علاوه بر آغاز طرح‌های جدید، بسیاری از طرح‌های نیمه تمام نیز به اتمام رسیده است.

ابوالقاسم محی‌الدینی با بیان این که این دوره شهرداری و شورای اسلامی شهر یکی از دوره‌ های پرکار بوده است، گفت: در این دوره طرح‌های متعددی آغاز شد و همچنین برخی طرح‌های نیمه‌تمامی که از سال‌های گذشته معطل مانده بود، به اتمام رسید و امیدواریم دیگر طرح‌های نیمه‌تمام هم تا پایان این دوره شورا آماده بهره برداری شود.

وی در مورد برخی از طرح‌هایی که در این دوره اجرایی شد، تصریح کرد: فرهنگسرای بهمن که حدود ۱۲ سال معطل مانده بود و طرح بلوار آیت‌الله ابوترابی که از سال ۱۳۸۰ آغاز و فقط حدود ۴۰ درصد آن آزادسازی نشده بود، بهره‌برداری و در اختیار شهروندان قرار گرفت.  

محی‌الدینی با بیان این که طرح شهید دانش‌پایه، بلواری بود که اولین تملک‌های آن در سال ۱۳۸۰ آغاز شد و کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت داشت ولی در این دوره به اتمام رسید، اضافه کرد: طرح نیمه‌تمام تقاطع غیرهمسطح شهدای نعیم‌آباد در این دوره به اتمام رسید.

وی این دوره را بهار اجرای طرح‌های ورزشی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: در طرح‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز به صورت مشخص به ایجاد اماکن ورزشی تأکید شد که در این دوره از شورا، بیش از ۳۵ مکان ورزشی با وسعت ۳۰ هزار مترمربع در محلات متعدد شهر ایجاد شد و در اختیار مردم عزیز محلات قرار گرفت.

شهردار افزود: اماکن فرهنگی شهرداری تا قبل از این دوره فقط سه فرهنگسرا بود ولی در این دوره، ۱۰ مجموعه فرهنگ‌سرا به آنها اضافه شد و تا پایان عمر شورای ششم نیز امیدواریم پنج فرهنگ‌سرای دیگر نیز به مجموعه فرهنگ‌سراهای شهر اضافه شود.

وی در رابطه با اقدامات صورت گرفته درخصوص زیرساخت‌ها و ایمنی شهر، گفت: بعد از سیل سال ۱۴۰۱ و همچنین بعد از بارندگی‌های متعددی که اتفاق افتاد، مشخص شد بعضی از نقاط شهر یزد در مقابل حتی بارندگی‌های معمولی به شدت آسیب پذیر هستند چرا که شهر یزد کاملا مسطح است و در مقابل بارندگی تاب‌آوری لازم را ندارد لذا در این دوره  حدود ۳۰ کیلومتر شبکه زیرزمینی ایجاد و معابری که بارندگی موجب آسیب به آنها می‌شد با این راهکار و انتقال آب به رودخانه مرکزی شهر کمتر دچار آسیب شدند.

وی افزود: همچنین چهار سیل بند برای شهر وجود داشت که علاوه بر اصلاح و افزایش ظرفیت آنها، چهار سیل بند جدید هم توسط شهرداری در این دوره ایجاد شد.

محی الدینی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۲۰۰ چاه جذبی نیز در مناطقی که دچار مشکل آب گرفتگی می‌شدند، حفر شد و خوشبختانه ضریب ایمنی شهر با این اقدامات زیرساختی در مقابل بارندگی‌ها افزایش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، شهردار در پایان نیز گفت: در این دوره بالغ بر یک هزار میلیارد ریال تجهیزات ایمنی نیز به مجموعه شهرداری اضافه شد که توان عملیاتی شهرداری را هنگام بحران و وقوع سیل افزایش بسزایی داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۱۳:۳۸

خداوکیلی‌ یه‌فکری‌ برای سه راه محمود‌‌اباد‌کنید چند ساله‌ میگن‌ بودجه‌اش‌ اومده‌ ولی‌ هیچ‌ کاری‌ نمیشه ،ترافیک‌سنگین است