• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404022114950
  • خبرنگار : 50176

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع):

همدلی اصحاب رسانه، سلاحی در برابر جنگ شناختی دشمن است

همدلی اصحاب رسانه، سلاحی در برابر جنگ شناختی دشمن است

ایسنا/لرستان فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) گفت: همدلی اصحاب رسانه، سلاحی در برابر جنگ شناختی دشمن است.

سردار نعمت‌الله باقری  امروز(یکشنبه) ۲۱ اردیبهشت در همایش مدار امید که در خرم‌آباد برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد، همدلی و وحدت اصحاب رسانه را نیاز ضروری جامعه امروز دانست.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل رسانه‌ها در مقابله با جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان انقلاب اسلامی بیان کرد: امروز بیش از ۴۵۰ رسانه در استان لرستان فعالیت می‌کنند و اگر همه در کنار هم در یک موضوع متحد شوند، اثرگذاری آن معادل یک بمب خبری خواهد بود.

باقری اضافه کرد: رسانه‌ها در صف اول مقابله با جنگ ترکیبی دشمن قرار دارند و قدرت رسانه امروز نه‌تنها کمتر از میدان نیست، بلکه بیشتر نیز هست.

وی با بیان اینکه هر خبرنگار با قلم و بیان خود می‌تواند اثری همانند یک موشک در میدان نبرد رسانه‌ای داشته باشد، اظهار کرد: سه رسالت اصلی اصحاب رسانه نمایش اقتدار جمهوری اسلامی، امیدآفرینی و تعقیب و تحلیل دقیق اهداف دشمن در جنگ شناختی است.

باقری یادآور شد: اولویت دشمن در این جنگ پیچیده، تزریق ناامیدی به جامعه است و شما رسانه‌گران باید با روایت دستاوردهای انقلاب، این توطئه را خنثی کنید.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) همچنین از همکاری و تلاش روابط عمومی سپاه، استانداری لرستان و سایر نهادها برای برگزاری این رویداد تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد که این نوع همایش‌ها به الگویی ماندگار برای تعامل بین نهادهای رسانه‌ای تبدیل شوند.

فاطمه ایرانی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان نیز در این همایش اظهار کرد: روابط عمومی به‌عنوان پیشانی، مغز متفکر و قلب تپنده‌ هر سازمانی شناخته می‌شود و حلقه‌ اتصال بین مردم و مسئولان است و با وجود پیچیدگی‌های ذاتی مأموریت‌هایش، با هنرمندی و زیبایی، سخت‌ترین وظایف را به انجام می‌رساند.

وی با اشاره به اینکه روابط عمومی، پارادوکسی منحصربه‌فرد در هر سیستم است؛ چراکه با وجود چالش‌های فراوان، همواره با ظرافت و خلاقیت، ارتباطات را تسهیل و اعتماد را تقویت می‌کند و این مجموعه، نه‌تنها بازوی قدرتمند مدیریت، بلکه زبان گویای سازمان در تعامل با مخاطبان است، ادامه داد: این مجموعه، با وجود آنکه نقش کلیدی در شکل‌دهی به تصویر سازمان ایفا می‌کند، اغلب پشت دوربین باقی می‌ماند و ترجیح می‌دهد دیگران در کانون توجه باشند.

ایرانی گفت: درحالی‌که همه موفقیت‌ها و ارتباطات مؤثر، حاصل تلاش‌های خستگی‌ناپذیر این تیم است، روابط عمومی ترجیح می‌دهد در سایه بماند و اجازه دهد پیام‌ها و اقدامات سازمان، خود گویای همه‌چیز باشند. این همان هنر نامرئیِ روابط عمومی است؛ کاری که انجام می‌شود، اما خودش دیده نمی‌شود.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان بیان کرد: سابقه کار ما در روابط عمومی تنها به روزها و سال‌های فعالیتمان محدود نمی‌شود، بلکه به اندازه تاریخ مجموعه‌ای است که در آن خدمت کرده‌ایم و هر روز، هر رویداد و هر اقدام ما، بارها تکرار شده است، اما هیچ‌کدام تکراری نبوده‌اند؛ چراکه روابط عمومی، هنر آفرینش لحظه‌های نو در قالب تجربه‌های کهنه است.

وی اظهار کرد: سختی‌های کار در روابط عمومی آنقدر زیاد است که گاهی غیرقابل‌تصور می‌رسد، اما انگیزه و اشتیاق بی‌پایان فعالان این عرصه، همان پارادوکس شگفت‌انگیزی است که نه‌تنها مانع پیشرفت نمی‌شود، بلکه مسیر رسیدن به قله‌های موفقیت را به شکلی معجزه‌آسا کوتاه می‌کند.

ایرانی با اشاره به اینکه روابط عمومی به عنوان قلب تپنده سازمان‌ها، رسالت خطیر امیدآفرینی را بر عهده دارد، باور داریم که بدون وجود امید، چرخه‌های حیاتی اقتصاد، سیاست و تولید از حرکت می‌ایستد، افزود: روابط عمومی با خلق روایت‌های اثربخش و تقویت باورهای جمعی، نه تنها انگیزه را در سازمان‌ها زنده نگه می‌دارد، بلکه نور امید را به جامعه تزریق می‌کند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان ادامه داد: ما در روابط عمومی خود را موظف می‌دانیم تا ترجمان اصیل وفاق و همدلی باشیم؛ همان ارزش‌های نابی که ستون‌های اساسی اعتماد عمومی را تشکیل می‌دهند و در این مسیر، هوشیارانه مراقبیم تا هیچ‌کس نتواند از این مفاهیم مقدس سوءاستفاده کند یا برداشت‌های نادرستی از آنها ارائه دهد.

ایرانی اظهار کرد: روابط عمومی با درک عمیق از مسئولیت اجتماعی خود، همچون فیلتری دقیق عمل می‌کند تا تنها پیام‌های اصیل، شفاف و همگرا به جامعه مخابره شود و این همان رسالت خطیری است که ما را نه فقط سخنگو، که پاسدار واقعی همبستگی و تفاهم در سازمان و جامعه می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha